GOSSIP

Χριστίνα Παππά: Έβαλε τα κλάματα όταν άρχισε να μιλά για τη γέννηση της εγγονή της

Χριστίνα Παππά: Έβαλε τα κλάματα όταν άρχισε να μιλά για τη γέννηση της εγγονή της
Συγκινημένη μίλησε για τη γέννηση της εγγονής της.

Χριστίνα Παππά: Έβαλε τα κλάματα στην Ελένη Μενεγάκη – «Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία»

Η Χριστίνα Παππά πριν λίγες μέρες έγινε για πρώτη φορά γιαγιά καθώς η σύντροφος του γιου της, Άννα Μπεζάν, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τα έντονα συναισθήματα που βιώνει με τον νέο της ρόλο.

«Νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα. Μπορεί να μην βρισκόμαστε συχνά αλλά σ’ αγαπώ», είπε στο καλωσόρισμά της από την Ελένη Μενεγάκη.

«Όσο περνάνε τα χρόνια, όσο και αν φαίνομαι δραστήρια, κουράζομαι πιο γρήγορα. Κάποια στιγμή καθόμουν και βρήκα ένα βιογραφικό με το πόσες δουλειές έχω κάνει και λέω είναι δυνατόν να τα κατάφερνα όλα αυτά; Γιατί ήμουν και μητέρα».

Για την περίοδο της μητρότητας, δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήμουν μόνη μου, αλλά ευτυχώς είχα τη μητέρα και τη γιαγιά μου να με βοηθάνε. Είχα τρομερές ευθύνες γιατί έπρεπε να ήμουν και μητέρα και πατέρας».

«Η μητέρα μου, μου στάθηκε εμπόδιο»

Όπως λέει η ίδια, η μητέρα της, της στάθηκε εμπόδιο στην επαγγελματική της ζωή, αφού δεν την άφησε να κυνηγήσει καριέρα στο εξωτερικό.

«Είχα μια μεγάλη περίπτωση στο εξωτερικό και με "απείλησε" ότι αν φύγω δε θα μου κρατήσει το παιδί, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να κάτσω με τον μικρό».

Ωστόσο, όπως επισημαίνει: «Την άκουγα πολύ τη μητέρα μου, την είχα πολύ μέσα τη ζωή μου. Τώρα όχι τόσο πολύ. Ως έναν βαθμό, το "πρόσεχε" που μου έλεγε, με έχει προφυλάξει γιατί, παρόλο που είμαι δυναμική, είμαι ευκολόπιστη».

«Για μένα ο γιος μου θα είναι πάντα παιδί»

Προσφάτως γιαγιά, η Χριστίνα Παππά μίλησε για την σχέση που έχει με τον γιο της Δημήτρη και τη νύφη της.

«Πιστεύω ότι είμαι καλή πεθερά. Όταν το κορίτσι που έχει διαλέξει ο Δημήτρης έχει περάσει αυτά που έχει περάσει, νομίζω ότι έχει ανάγκη από στοργή. Ωστόσο, βάζω τα όριά μου, δεν τους κάνω όλα τα χατίρια».

Συγκινημένη μίλησε για τη γέννηση της εγγονής της.

«Και η Άννα και ο Δημήτρης ήταν πολύ γενναίοι σε όλο αυτό. Είναι απίστευτα τα συναισθήματα που ένιωσα, δεν περιγράφονται με λόγια. Είμαι συνέχεια συγκινημένη».

Η ίδια αποκάλυψε ότι σε νεαρότερη ηλικία είχε την επιθυμία να κάνει και δεύτερο παιδί.

«Όταν ήμουν πιο μικρή ήθελα να κάνω και άλλο παιδί γιατί η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Από ένα γεγονός που συνέβη στη ζωή μου και πέρασα ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, επικεντρώθηκα στον εαυτό μου και στον γιο μου».

«Πήγα στο Asia Express για χατίρι του Δημήτρη»

Η ηθοποιός μίλησε και για την εμπειρία της στο τηλεπαιχνίδι του Star, Asia Express.

«Έκανα το χατίρι στον γιο μου και του είπα οκ πάμε. Είχε πολύ ταλαιπωρία αλλά ήταν ωραία εμπειρία. Δε θα πήγαινα με κάποιον άλλον», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Asia Express: Σοκαρισμένη η Χριστίνα Παππά: «Παιδιά πήρανε το παιδί μου;» - Εξαφανίστηκε ο γιος της

Asia Express: Οι τσιρίδες της Χριστίνας Παππά έκαναν τον γιο της να απηυδήσει: «Τι κάνεις ρε μάνα;»

Γέννησε η Άννα Μπεζάν - Γιαγιά για πρώτη φορά η Χριστίνα Παππά