GOSSIP

Ζιζέλ: Παράτησε τον Τομ Μπρέιντι επειδή δεν έκαναν σεξ - Τίτλοι τέλους στον γάμο τους

Ζιζέλ: Παράτησε τον Τομ Μπρέιντι επειδή δεν έκαναν σεξ - Τίτλοι τέλους στον γάμο τους
Instagram

«Η Ζιζέλ έχει σεξουαλικές ορμές και είχε πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της» τονίζουν άτομα από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού

H Ζιζέλ και o Τομ Μπρέιντι βάζουν τέλος στον γάμο τους αφού πριν από λίγες ημέρες προσέλαβαν δικηγόρους για να προχωρήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Τα περισσότερα από τα δημοσιεύματα θεωρούν ως βασική αιτία του χωρισμού τους, την καριέρα του Τομ Μπρέιντι, μιας και ο ίδιος είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, κάτι που δεν συνέβη. Αυτό ήθελε η Ζιζέλ, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της επισήμανε την προσφορά της στην οικογένειά της και τον άνδρα της.

Παρόλα αυτά και σύμφωνα με το RadarOnline, άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού έφεραν νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας. Κατά τα λεγόμενά τους, Μπρέιντι και Ζιζέλ είχαν πιο σημαντικούς λόγους να χωρίσουν, όπως η ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή.

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», είπε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι και πρόσθεσε: «Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της».

Παρόλα αυτά, ο 45χρονος φαίνεται ότι επιλέγει να κρατά την ενέργειά του για το… γήπεδο.

Προσέλαβαν δικηγόρους

Το πρώην ζευγάρι φαίνεται πως έχει ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με το Page Six και πρόσφατο δημοσίευμά του που επικαλείται πολλές πηγές, το supermodel και ο αθλητής του NFL έχουν προσλάβει δικηγόρους, προκειμένου να βγει το διαζύγιό τους.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ζει χωριστά εξαιτίας ενός μεγάλου καβγά, τον οποίο δεν κατάφεραν ποτέ να λύσουν. «Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό το θα ήταν το τέλος τους, αλλά φαίνεται ότι είναι» ανέφερε μία πηγή.

Άλλο άτομο από το στενό περιβάλλον των Ζιζέλ και Μπρέιντι, δήλωσε στην Page Six: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επιστροφή τώρα. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και κοιτάζουν τι θα συνεπάγεται ο χωρισμός, ποιος παίρνει τι και πώς θα είναι τα οικονομικά».

Διαβάστε επίσης:

Όταν έκλαψε η Ζιζέλ: Οι ομηρικοί καβγάδες με τον Τομ Μπρέιντι και τα σύννεφα στο γάμο τους

Προβλήματα στο γάμο Τομ Μπρέιντι-Ζιζέλ: Εγκατέλειψε το σπίτι τους το top model - Αυτός είναι ο λόγος

Το σούπερ-μόντελ Ζιζέλ απελευθερώνει θαλάσσια χελώνα από τα δίχτυα ψαρά - Δείτε το βίντεο