GOSSIP

Ντρου Μπάριμορ: Αποκάλυψε ότι δεν έχει ερωτικές επαφές από το 2016

Ντρου Μπάριμορ: Αποκάλυψε ότι δεν έχει ερωτικές επαφές από το 2016
Η Ντρου Μπάριμορ έγραψε σε μια «πολύ προσωπική» ανάρτηση στο blog της ότι «επιτέλους έφτασε στο συμπέρασμα ότι η αγάπη και το σεξ απλά δεν είναι το ίδιο πράγμα»
Instagram

Η Ντρου Μπάριμορ διευκρινίζει ότι δεν «μισεί το σεξ» απλά δεν ήταν η προτεραιότητά της

Η Ντρου Μπάριμορ παραδέχεται ότι δεν την ενδιαφέρει το σεξ καθώς έμαθε ότι η φυσική επαφή δεν σημαίνει απαραίτητα αγάπη, και γι’ αυτό από το 2016 και μετά, όταν χώρισε από τον Will Kopelman, δεν είχε με κανέναν σεξουαλικές επαφές.

Η ηθοποιός εξηγεί στο blog της, πως από το διαζύγιο και μετά «δεν κατάφερε να δημιουργήσει μια πολύ στενή σχέση» με κάποιον. Ο χωρισμός της, την έκανε «καχύποπτη» στην προσωπική της ζωή και έχοντας δύο μικρά παιδιά, 8 και 10 ετών, επικεντρώθηκε στην ανατροφή τους.

«Είμαι σε τελείως άλλη φάση στη ζωή μου και ίσως κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον να κάνω μια σχέση αλλά απλά μέχρι τώρα δεν ήταν στις προτεραιότητες μου. Δεν είμαι άνθρωπος που έχει ανάγκη το σεξ και πρέπει να βγει και να συναναστραφεί ανθρώπους σε αυτό το επίπεδο» γράφει η Ντρου Μπάριμορ, σύμφωνα με το Page Six.

Αν και όπως δήλωσε θαυμάζει τους ανθρώπους που μπορούν να συνάψουν σχέσεις αμέσως μετά το διαζύγιό τους, εκείνη «χρειάστηκε να απέχει πολύ καιρό από το σεξ» για να τιμήσει και να θρηνήσει «την απώλεια της πυρηνικής οικογένειας που ορκίστηκα να έχω για τις κόρες μου και να αποδεχτών και τη νέα κανονικότητα μιας μικτής οικογένειας».

Η ηθοποιός κλείνει την ανάρτησή της δηλώνοντας ότι δεν «μισεί το σεξ» αλλά μάλλον «επιτέλους έφτασε στη συνειδητοποίηση ότι η αγάπη και το σεξ απλά δεν είναι το ίδιο πράγμα».

Διαβάστε επίσης:

«Τρέλανε» κόσμο η Ντρου Μπάριμορ με τον τρόπο που τρώει την πίτσα: «Αυτό είναι… έγκλημα»

Η Ντρου Μπάριμορ σοκάρει με τις αποκαλύψεις που κάνει

Η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε το φύλο του μωρού της!