GOSSIP

J2US - Άντζελα Δημητρίου σε Καίτη Γαρμπή: «Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;»

J2US - Άντζελα Δημητρίου σε Καίτη Γαρμπή: «Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;»
Η Άντζελα Δημητρίου στο J2US
Glomex

Η Άντζελα Δημητρίου με τον Παύλο Σταματόπουλο ερμήνευσαν το τραγούδι «Τατουάζ» του Πέτρου Ιακωβίδη, το βράδυ του Σαββάτου.

Η Άντζελα Δημητρίου ανέβηκε χθες στη σκηνή του J2US μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο ερμηνεύοντας το τραγούδι «Τατουάζ» του Πέτρου Ιακωβίδη. Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα της κριτικής η ατμόσφαιρα ήταν λίγο «ηλεκτρισμένη».

Η Καίτη Γαρμπή παρατήρησε μια μικρή διαφορά στην αύρα που έφερε στη σκηνή η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού και σχολίασε ότι ίσως ήταν κουρασμένη, σε μια προσπάθεια μάλλον να πει ευγενικά ότι αυτό που άκουσε δεν ήταν και η καλύτερή τους προσπάθεια.

Η Άντζελα Δημητρίου, από την άλλη, πήρε το σοβαρό της ύφος και απάντησε ανάλογα.

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του! Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.

«Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;» απάντησε η Άντζελα με την κριτή να διαισθάνεται την ενόχληση και να προσπαθεί να το μαζέψει στη συνέχεια λέγοντας: «Απολύτως τίποτα. Αυτά είναι τα μυστικά μεταξύ μας.»

Διαβάστε ακόμα:

J2US: Χρήστος Δάντης και Ασημίνα Χατζηανδρέου στο πλατό του σόου

J2US: Αποθεώθηκαν Didi-Παναγιώτης Ραφαηλίδης - Τα 10ρια της επιτροπής

J2Us: Η Βανδή έγινε viral στο Twitter - H ατάκα για τον Μπισμπίκη