GOSSIP

Μαίρη Βιτινάρος για Σοφία Χατζηπαντελή: «Το σχόλιο της, ήταν ειρωνικό»

Μαίρη Βιτινάρος για Σοφία Χατζηπαντελή: «Το σχόλιο της, ήταν ειρωνικό»
Η Μαίρη Βιτινάρος.
Glomex

Η Μαίρη Βιτινάρος απάντησε στα σχόλια που είχε κάνει για εκείνη, η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Μαίρη Βιτινάρος που συμμετέχει στο GNTM παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και απάντησε στα σχόλια που είχε κάνει για εκείνη, η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Ήθελα να πάω στο GNTM και τρεις εβδομάδες μετά η παραγωγή μου έστειλε μήνυμα και είπα το "ναι". Μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν με πρότεινε η Βίκυ Καγιά, την γνώρισα, όταν ήρθα στην Ελλάδα. Έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση, αλλά και με εσώρουχα για αυτό νιώθω οικεία», είπε αρχικά.

Σχολιάζοντας τη στάση της Σοφίας Χατζηπαντελή απέναντί της: «Δεν την έχω γνωρίσει την Σοφία Χατζηπαντελή. Νομίζω ότι το σχόλιο της ήταν ειρωνικό. Μετά το πήρε πίσω και το άλλαξε. Νομίζω ότι θα επιστρέψει και θα γίνουμε φίλες».

Ποια είναι η Μαίρη Βιτινάρος

Με καταγωγή από Ελλάδα και Αυστραλία, η Μαίρη Βιτινάρος μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ από τα 17 της χρόνια. Έχει κάνει σπουδές στα οικονομικά, ενώ από μικρή ήθελε να γίνει τενίστρια. Πρόκειται για το διεθνές top model με έδρα το Los Angeles και αξιοζήλευτη καριέρα στις μητροπόλεις της μόδας.

Το ύψος της είναι 1,84, το οποίο συνδυαστικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της και το περπάτημα στην πασαρέλα, εξασφάλισαν στη Μαίρη Βιτινάρος πολλές συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, όπως οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Gottex, ενώ έχει αναλάβει καμπάνιες με μαγιό και εσώρουχα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα αλλά και τη fitness πλευρά της.

Σχετικές ειδήσεις

Μαίρη Βιτινάρος: Απάντησε στο σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή

Το party των κριτών του GNTM στη Μύκονο και ο ξέφρενος χορός Καγιά- Βιτινάρος

GNTM5: Στη Μύκονο για τις ανάγκες του ριάλιτι - Ο χορός της Βίκυς Καγιά μαζί με την Μαίρη Βιτινάρος