GOSSIP

Χρηστίδου σε Ουγγαρέζο: Με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow

Χρηστίδου σε Ουγγαρέζο: Με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Instagram / d_ougarezos

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησαν για την παρεξήγησή τους.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι!», έναν χρόνο μετά τη λύση της παρεξήγησής τους.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει βγει ραντεβού με κοπέλες που γνώρισε στα social media, ενώ μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

«Έχω βγει ραντεβού μέσα από τα social media. Το αποφεύγω αλλά επειδή είναι έτσι και η ζωή έτυχε. Τρεις φορές έχω βγει με τρεις διαφορετικές γυναίκες. Αντιμετώπισα πολύ σοβαρό θέμα με τα φίλτρα. Δεν λέω ότι ήταν πιο ωραίο ή άσχημο, απλά ήταν διαφορετικό από αυτό που μιλούσα. Η εικόνα εννοώ. Κάθισα, μιλήσαμε, από μια φορά βγήκα με την καθεμία», αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη σχολιάζοντας την τηλεοπτική παρουσία του Γιώργο Λιάγκα και της Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Τους αγαπώ και τους δύο πολύ και τον Γιώργο και την Φαίη. Ο Γιώργος είναι μαέστρος, κεντάει στον αέρα. Αλλά λείπει το γέλιο από την εκπομπή του. Μου λείπει. Είναι βέβαια έτσι και η επικαιρότητα. Ισορροπία, μέτρο. Εγώ δεν είμαι της άποψης ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές δεν πρέπει να έχουν ενημέρωση, σε καμιά περίπτωση».

«Η Φαίη έχει πολύ γέλιο. Προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Είναι ένας ενημερωτικός σταθμός, δεν έχεις συνηθίσει να βάζεις ΣΚΑΪ και να βλέπεις ψυχαγωγία εκτός από τον Μουτσινά. Ψέματα να λέμε;» είπε για τη Φαίη Σκορδά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκαν στην μεταξύ τους παρεξήγηση. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» δεν μπόρεσε να μην τον ρωτήσει για τα social media και σχόλια που είχε κάνει για την ίδια κατά το παρελθόν.

«Η σχέση σου με τον κόσμο που είναι στα social media, με ανθρώπους της δουλειάς ή με φίλους σου έχεις αυτή τη σχέση μίσους αγάπης, μπλοκ ξεμπλοκ, follow ξεfollow. Το είχαμε συζητήσει. Εγώ που σε γουστάρω πάρα πολύ σαν τηλεθεάτρια, δηλαδή γελάω μαζί σου παιδί μου με τα αστεία σου. Θεωρώ ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και σε γούσταρα πολύ. Άρχισες λοιπόν με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow κι έλεγα γιατί ρε παιδί μου ο Δημήτρης; Δεν θέλω να με αντιπαθεί, εγώ θέλω να κάνουμε παρέα, τον γουστάρω. Δεν μπορούσα να σου θυμώσω ούτε εκεί» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν ξύπνησα μια μέρα. Αφού τα είπαμε αυτά, γιατί τα ξαναλέμε; Συμβαίνουν αυτά. Μπορεί κι εγώ να παρεξήγησα πράγματα. Αυτά λύνονται εκτός. Για αυτό ήρθα πέρυσι κι είμαστε μια χαρά. Να μην είμαι στα social media χα χα χα και χου χου χου κι από πίσω σε βρίζω. Αυτό θα το προτιμούσες; Τουλάχιστον είχα μια συνέπεια. Μπορεί λάθος, αλλά είχα μια συνέπεια» αποκρίθηκε με τη σειρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σχετικές ειδήσεις

Ουγγαρέζος: Πόσα λεπτά εμφανίζεται στη Μενεγάκη;

Σκορδά για Ουγγαρέζο: «Κουράστηκε, με τις ερωτήσεις για τη Μενεγάκη»

Ιλένια Ουίλιαμς: Δε θα ξαναείμαστε μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο