MEDIA

The Voice: Το χαστούκι της Έλενας Παπαρίζου στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Voice: Το χαστούκι της Έλενας Παπαρίζου στον Κωνσταντίνο Αργυρό
H Έλενα Παπαρίζου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Glomex

Ένα block του Κωνσταντίνου Αργυρού στάθηκε ικανό να εκνευρίσει την Έλενα Παπαρίζου.

Το έκτο Blind Audition του «The Voice of Greece», την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, διαθέτει εξαιρετικές φωνές αλλά και τέσσερις coaches αποφασισμένους για όλα. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν ήδη δημιουργήσει μία καλή βάση για τις ομάδες τους με τις πρώτες φωνές και όσο προχωρούν τα Blind Auditions, η επιλογή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Μάλιστα, η προσπάθεια της Ειρήνης Ιακώβου στη σκηνή έμελλε να ανάψει τα… αίματα ανάμεσα στους coaches. Συγκεκριμένα, ένα block του Αργυρού στάθηκε ικανό να εκνευρίσει την Έλενα Παπαρίζου, η οποία αρχικά υπέθεσε ότι υπεύθυνος για αυτό τον περιορισμό ήταν ο Σάκης Ρουβάς, όμως λίγα λεπτά αργότερα η αλήθεια αποκαλύφθηκε.

«Ήρθε ένα πουλάκι στο αυτάκι μου και μου είπε ότι εσύ με μπλόκαρες», ανέφερε η τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού τάλεντ σόου ενώ χώθηκε για λίγο στην αγκαλιά του Κωσναντίνου Αργυρού. «Μ’ αγαπάς; Να σου πω κάτι… Καλό, καλό, κακό» πρόσθεσε για να δώσει με χιούμορ ένα μικρό χαστούκι στον συνάδελφο της ο οποίος και χαμογέλασε μουδιασμένος.

Στη σκηνή του The Voice επέλεξε να βρεθεί και η Νένσυ Βλαζερία από την Αλβανία, επιλέγοντας να ερμηνεύσει το «No Time to Die».

Αυτοί που γύρισαν τις καρέκλες τους ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς. Η Νένσυ ξεκαθάρισε από την αρχή πως εκείνη είναι θαυμάστρια του Κωνσταντίνου Αργυρού, ενώ η μητέρα της του Σάκη Ρουβά. Πριν διαλέξει σε ποια ομάδα θα πάει, οι κριτές της είπαν να πάρει τηλέφωνο τη μητέρα της.

Μόλις, ο Σάκης τηλεφώνησε στη μαμά της κοπέλας ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε «αν πάρεις τηλέφωνο, το έχετε στήσει το έργο! Το στήσατε! Είναι στημένος ο αγώνας…».

Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε στην κυρία Ζωή: «Σας ευχαριστούμε πολύ, είστε υπέροχή, ακούγεστε με ωραία φωνή, τραγουδάτε κι εσείς; Η κόρη σας είναι υπέροχη, έχει εξαιρετική φωνή, είμαι ο Κωνσταντίνος να σημειωθεί».

Ο Σάκης Ρουβάς στη συνέχεια ανέφερε, εκμεταλλευόμενος την αδυναμία που του έχει μητέρα της διαγωνιζόμενης: «Ζωή, σε πήρα τηλέφωνο να με βοηθήσεις βρε κορίτσι μου, θα βάλεις λίγο το χεράκι σου να βοηθήσεις την κατάσταση; Ζωή, κρέμομαι από τα χείλη σου, μίλα». Όπως ήταν αναμενόμενο, η κυρία Ζωή “πάγωσε” μόλις άκουσε τον Σάκη. Τελικά η Νένσυ Βλεζερία επέλεξε την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Σχετικές ειδήσεις

The Voice: Έγινε χαμός! Αργυρός κατά Ρουβά - «Είναι στημένος ο αγώνας»

The Voice of Greece: Εξαιρετικές φωνές και coaches - Τι θα δούμε απόψε

«Voice»: Ο Λιανός φεύγει για «Survivor» - Ποιος θα πάρει τη θέση του