GOSSIP

Σταλόνε: To τραγικό λάθος για τον σύντομο χωρισμό του με τη Φλάβιν

Σταλόνε: To τραγικό λάθος για τον σύντομο χωρισμό του με τη Φλάβιν
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ανέφερε πως έκανε «ένα τραγικό λάθος» που παραλίγο να του στοιχίσει ακριβά.
Instagram

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μίλησε για τον γάμο του με τη Τζένιφερ Φλάβιν σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε ότι έκανε ένα «τραγικό λάθος» που παραλίγο να τον οδηγήσει στη λήξη του 25ετούς γάμου του.

«Μερικές φορές βάζω τη δουλειά πάνω από (την οικογένειά μου) και αυτό είναι ένα τραγικό λάθος που δεν θα ξανασυμβεί», είπε ο σταρ του «Rocky» στο The Hollywood Reporter σε μια νέα συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα.

Tον Αύγουστο, η σύζυγος του Σταλόνε, Τζένιφερ Φλάβιν, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό, μετά από περισσότερες από δύο δεκαετίες γάμου, κάνοντας λόγο για «μεγάλες διαφορές που τους οδήγησαν ως εκεί».

Ο ίδιος μάλιστα, σε μια επιπόλαιη κίνηση και προφανώς, επηρεασμένος από την όλη κατάσταση, κάλυψε τα τατουάζ που είχε και ήταν αφιερωμένα στο μοντέλο. Η είδηση πολύ γρήγορα κυκλοφόρησε στον Τύπο και οι δυο τους παραχωρούσαν συνεντεύξεις, υποστηρίζοντας πως παρά τις διαφορές τους, χώρισαν πολιτισμένα και διατηρούν καλές επαφές.

Λίγο καιρό μετά, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Τζένιφερ Φλάβιν αποφάσισαν να δώσουν στον γάμο τους μια ακόμα ευκαιρία. «Ας ελπίσουμε ότι όλοι έχετε εμπλακεί με ανθρώπους που κατανοούν τις αδυναμίες της ζωής και την ευθραυστότητά της και πόσο σπάνια είναι μια πραγματικά καλή σχέση», λέει τώρα ο ηθοποιός.

Όπως ανέφερε, για εκείνον αυτός ο σύντομος χωρισμός ήταν μια «στιγμή που τον τάραξε ιδιαίτερα και προκάλεσε μεγάλες αλλαγές στη συμπεριφορά του».

«Υπήρχε μια εκ νέου αφύπνιση. Κατάλαβα τι είναι πιο πολύτιμο από οτιδήποτε άλλο, η αγάπη για την οικογένειά μου. Ήταν ένα δύσκολο μάθημα, αλλά το έμαθα», δήλωσε.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, τη Σοφία, τη Σιστίν και τη Σκάρλετ.

Διαβάστε επίσης:

Σταλόνε: Οι λόγοι που τον έκαναν να «τα ξαναβρεί» με τη σύζυγό του

Ο Σταλόνε δίνει πόνο στο επίσημο τρέιλερ της σειράς «Tulsa King»

Σιλβέστερ Σταλόνε - Τζένιφερ Φλάβιν: Κάνουν ανακωχή και «λύνουν» φιλικά τον γάμο τους