GOSSIP

Σπυροπούλου: Ένα όνομα, μία δήλωση και ένας νέος τηλεοπτικός «πόλεμος»

Σπυροπούλου: Ένα όνομα, μία δήλωση και ένας νέος τηλεοπτικός «πόλεμος»

Νέα κόντρα ξέσπασε στην τηλεόραση με αφορμή μια δήλωση της Queen Dina.

Κάθε εβδομάδα και ένα πρόσωπο πρωταγωνιστεί στον τηλεοπτικό κυκεώνα και δέχεται πυρά και βολές. Αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, την «τιμητική» της έχει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αφορμή στάθηκε μία δήλωση της Queen Dina, όπως την αποκαλούν οι followers της στο Instagram, που άναψε φωτιές και άνοιξε πληγές από τα παλιά.

«Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή, βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω», είπε χαρακτηριστικά στην Ελένη Μενεγάκη με την ίδια να παραδέχεται ότι στην τηλεοπτική της πορεία έχει φερθεί άσχημα σε συναδέλφους της.

Την δήλωση αυτή διαδέχθηκαν δεκάδες σχόλια από παρουσιαστές της μικρής οθόνης, που είτε συνεργάστηκαν μαζί της είτε γνωρίζουν «από πρώτο χέρι» τι έχει συμβεί. Ενδεικτική η τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου, στο πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτών- είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου».

«Σκληρή» ήταν και η Ζήνα Κουτσελίνη, μία γυναίκα που συνεργάστηκε στον ALPHA με την Κωνσταντίνα κι έκτοτε αποχώρησε δηλώνοντας παραίτηση. «Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που ενδεχομένως δεν τους φέρθηκε καλά… Δεν έχω πει ποτέ ακριβώς τι έχει γίνει με την αποχώρησή μου από τον ALPHA. H Κωνσταντίνα ξέρει καλά, αλλά δε θα ήθελα να προχωρήσω σε αυτό. Να κρατήσουμε τα καλά που ζει τώρα. Τα δικά μου τα δύσκολα πέρασαν. Δεν έχει σημασία αν έχει ζητήσει συγγνώμη. Εγώ την καλώ δημόσια να έρθει όποτε το επιθυμεί, όπως πήγε στην Ελένη Μενεγάκη. Ούτε με την Ελένη τελικά τη χώριζε τίποτα, γιατί να τη χωρίζει και με μένα;», υποστήριξε.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησαν, όμως, και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη, οι οποίοι εργάζονταν στον ALPHA την περίοδο που παρουσίαζε εκπομπές η Κωνσταντίνα.

«Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει τόσα πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά της στον ALPHA, έχω μιλήσει κι εγώ με άσχημο τρόπο ενδεχομένως. Νομίζω, βέβαια, πως οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει 100% για το τι ακριβώς συνέβαινε και δεν ξέρω και αν έχει νόημα πια και να το κάνουν. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έχετε ακούσει πολλές φορές να αναφέρομαι σε εκείνη την περίοδο και στην ίδια, νομίζω ότι έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι ακριβώς έκανε τότε. Δεν ξέρω, ίσως μεγάλωσε, ίσως ωρίμασε, έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι κόσμος έχασε τις δουλειές του, ότι άνθρωποι δεν ήθελαν ποτέ ξανά να δουλέψουν σε αυτή τη δουλειά μετά από όσα πέρασαν τότε. Ήταν μία πολύ έντονη περίοδος, αλλά νομίζω ότι το κεφάλαιο αυτό πρέπει να κλείσει κάποια στιγμή… Εγώ δεν έχω δουλέψει μαζί της, αλλά τα έχω ζήσει, τα έχω δει, τα έχω ακούσει», ανέφερε από την πλευρά της η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Βλέπαμε μία εκπομπή που φυλλορροούσε διαρκώς, που έφευγαν άνθρωποι με κλάματα όχι μόνο μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες. Αυτή είναι η αλήθεια. Επίσης, ακούγαμε φωνές. Είναι γεγονός ότι ακούγονταν φωνές σε όλο το κτίριο. Δεν μπορώ να ξέρω και δεν νομιμοποιούμε να εκφράσω την άποψη συναδέλφων, εκείνοι πρέπει να βγουν. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε καλό όνομα όσο ήταν παρουσιάστρια εκεί», τόνισε ο Τάσος Τεργιάκης.

Εντύπωση προκάλεσε και η στάση της Ναταλίας Γερμανού που, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Καλύτερα δε γίνεται!» στον ALPHA το περασμένο Σαββατοκύριακο, δήλωσε: «Με μένα έχει γίνει τετ α τετ, όχι με τη μορφή συγγνώμης, έχουμε κουβεντιάσει πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε μαζί την εκπομπή ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε. Η απορία η δική μου είναι η εξής: Πολύ εύκολα λέμε για το πώς φερόταν η Κωνσταντίνα. Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε αυτή την εξουσία. Κανείς δεν λέει αυτό το κορίτσι που ήταν 23 χρονών, κάποιος της έδωσε την ελευθερία να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα. Γιατί πάντα φταίει το “κοριτσάκι” και δεν φταίει αυτός που της λέει “βγες αγάπη μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θες”. Αυτό με πειράζει».

Οι «κακές συνεργασίες»

Εκτός της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία έχει παραδεχτεί πολλές φορές την κακή τους συνεργασία και το γεγονός ότι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον ALPHA, Ευαγγελία Αραβανή και Κατερίνα Καραβάτου επίσης έχουν αναφερθεί σε εκείνη την περίοδο.

Συγκεκριμένα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ευαγγελία Αραβανή έκατσαν για λίγες μόνο εβδομάδες στον καναπέ της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά». Η ίδια η Ευαγγελία είχε δηλώσει, καιρό αργότερα: «Εκείνη τη χρονιά έφυγα από την εκπομπή γρήγορα. Με έδιωξαν. Με είχε στεναχωρήσει αρκετά, γιατί ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το κάνω και από τη στιγμή που είχα περάσει από τη δοκιμασία του δοκιμαστικού και με πήραν, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Οπότε, όταν στις τρεις εβδομάδες όλο αυτό ήρθε κάποιος και μου το πήρε πίσω και διακόπηκε η συνεργασία έτσι άδοξα… Με κάλεσαν ένα απόγευμα στα γραφεία και μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να σταματήσει εδώ η συνεργασία μας και λόγος τότε ήταν ότι ήμασταν αρκετοί άνθρωποι στον καναπέ και από ένα σημείο και μετά γινόμασταν πολλοί».

Στην ίδια εκπομπή συνυπήρξαν, όμως, και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Κατερίνα Καραβάτου με την δεύτερη να αποχωρεί… όχι και με τόσο καλές αναμνήσεις. Πολλές φορές, αναφερόμενη στην εν λόγω συνεργασία, η Κατερίνα έχει πει ότι δεν θέλει να την θυμάται.

Έπεται και συνέχεια;

«Υπάρχει μία αδικία σε βάρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ανήκει πλέον σε μία πολύ ισχυρή επιχειρηματικά οικογένεια, είναι παντρεμένη με τον Σταθοκωστόπουλο. Η οικογένεια δεν είναι ευχαριστημένη με όλα αυτά που λέγονται. Κάποιες χοντράδες κατά της Σπυροπούλου, θεωρώ ότι η οικογένεια θα κινηθεί νομικά με αγωγές και μηνύσεις, αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Κάποιοι λένε ότι δεν σκέφτονται που βρίσκεται σε μία τόσο ευαίσθητη στιγμή για μια γυναίκα, όπως είναι η εγκυμοσύνη. Εγώ μαθαίνω ότι αν συνεχιστεί θα κινηθούν νομικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Όποια πάντως κι αν είναι η συνέχεια, μήπως αυτές οι επαγγελματικές πληγές πρέπει να κλείνουν και οι άνθρωποι να προχωρούν μπροστά ή να λύνουν τις διαφορές τους εκτός τηλεοπτικών στούντιο;

Διαβάστε ακόμα:

Μικρούτσικος για Σπυροπούλου: Είναι μηδενικού ταλέντου, έφαγε κεφάλια

Γερμανού για Σπυροπούλου: «Την εξουσία την κέρδισε με κάποιον τρόπο»

Καινούργιου: Τι είπε για τη σχέση που είχε με τον Σταθοκωστόπουλο