GOSSIP

Αρραβωνιάστηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Λονδίνο

Αρραβωνιάστηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Λονδίνο

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο τη σύντροφό του Νάνσυ

Τι κι αν υπήρξαν σύννεφα στη σχέση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τη σύντροφό του Νάνσυ, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο Λονδίνο.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα, ότι αρραβωνιάστηκε αναρτώντας ένα βίντεο όπου σκύβει μπροστά στη σύντροφό του και ανταλλάζουν όρκο αιώνιας αγάπης.

«We Just married in London.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την προσωπική μου στιγμή αλλά και την πιο ιδιαίτερη ευτυχισμένη μέρα που έχω ζήσει ως τώρα , όπου Αρραβωνιάστηκα με την Νάνσυ την γυναίκα της ζωής μου στο Λονδίνο! Τα συναισθήματα μου είναι πάρα πολλά δεν μπορώ να σας τα εξηγήσω με λόγια γράφοντας σας απλά είναι κείμενο στο Instagram , το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αυτή η γυναίκα μου άλλαξε όλη μου τη ζωή και με κάνει καθημερινά ευτυχισμένο!

Είναι δοτική Και η αγάπη που μου δίνει καθημερινά είναι απερίγραπτη με κάνει να νιώθω ο πιο σημαντικός άνθρωπος πάνω στη γη… Κλείνοντας θέλω να σας πω ότι έχουμε δώσει όρκους αιώνιας αγάπης , με στηρίζει σε κάθε μου βήμα και είναι δίπλα μου όπως το ίδιο κάνω και εγώ για εκείνη και θα συνεχίσω να το κάνω όσο ζω…

P.S Δεν έχουμε να αποδείξουμε και να απολογηθούμε σε κανέναν τίποτα η ζωή είναι δικιά μας και την ζούμε όπως γουστάρουμε εμείς όπως λέει και το τραγούδι μου!!! Το ίδιο να κάνετε κι εσείς να αγαπάτε και να μη σας νοιάζει τι λένε οι άλλοι με πολύ αγάπη Κωνσταντίνος και Νανσυ».