MEDIA

«Πρωινό Μας»: Το νέο μέλος στο πάνελ της Φαίης Σκορδά

«Πρωινό Μας»: Το νέο μέλος στο πάνελ της Φαίης Σκορδά

Η νέα αυτή προσθήκη στο «Πρωινό μας» γίνεται στο πλαίσιο διαρθρωτικών αλλαγών που επιθυμούν τόσο η παρουσιάστρια όσο και το κανάλι.

Το πρωί της Τετάρτης, η Φαίη Σκορδά μέσα από το «Πρωινό Μας» καλημέρισε τους τηλεθεατές και υποδέχτηκε ένα νέο μέλος στο πάνελ της. Ο Νίκος Γεωργιάδης, από σήμερα, θα βρίσκεται στην ομάδα της παρουσιάστριας στο ΣΚΑΪ και θα συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στη θεματολογία του μαγκαζίνο. Έλενα Χριστοπούλου, Αφροδίτη Γραμμέλη, αλλά και η ίδια η Φαίη, τον υποδέχτηκαν εγκάρδια.

Η Φαίη Σκορδά, ευχαρίστησε δημόσια και τον Νίκο Κοκλώνη, με τον οποίο ο δημοσιογράφος και νέο μέλος της ομάδας συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια, όντας διευθυντής στο περιοδικό «OK»! «Είστε όλοι άνθρωποι που εκτιμώ και θαυμάζω για ένα λόγο διαφορετικό», είπε με τη σειρά του ο δημοσιογράφος με τη μεγάλη εμπειρία σε θέματα lifestyle και μακρά πορεία στη διεύθυνση περιοδικών.

Η νέα αυτή προσθήκη στο «Πρωινό μας» γίνεται στο πλαίσιο διαρθρωτικών αλλαγών που επιθυμούν τόσο η παρουσιάστρια όσο και το κανάλι, προκειμένου να ανέβουν τα ποσοστά τηλεθέασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη βρίσκονται σε συζητήσεις και με άλλα πρόσωπα. Στόχος είναι η παρέα να μεγαλώσει και ο καθένας από τους συμμετέχοντες να μπορέσει να δώσει μία διαφορετική νότα, πάντα στο πλαίσιο της lifestyle θεματολογίας.

Διαβάστε ακόμα:

Η Σκορδά στο «Voice», το Survivor και το ξεκαθάρισμα της Παπαγεωργίου

Παπαρίζου και Σκορδά έτρεξαν στον Μαραθώνιο της Αθήνας (photos)

Φαίη Σκορδά: «Κοντέψαμε να πάρουμε φωτιά, κάηκαν τα χαρτιά μου»