MEDIA

Στάνκογλου: «Με τις Άγριες Μέλισσες έκανα comeback στην τηλεόραση»

Στάνκογλου: «Με τις Άγριες Μέλισσες έκανα comeback στην τηλεόραση»
GLOMEX

Ο Γιάννης Στάνγκογλου μίλησε για την 10ετή αποχή του από την τηλεόραση και την επιστροφή του χάρις τις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος ξεχωρίζει στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» αναφέρθηκε στην πολυετή του αποχή από την τηλεόραση και τη μεγάλη επιστροφή του μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

«Είναι η εποχή τέτοια που σε πάει στη μυθοπλασία. Δηλαδή εγώ είχα σταματήσει να κάνω τηλεόραση για δέκα χρόνια μετά το Νησί. Δεν ήθελα. Ήταν τόσο πολύ έντονη η εμπειρία αυτή στο Νησί και συνδεθήκαμε τόσο ωραία με όλους αυτούς τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί, το πιστέψαμε τόσο πολύ, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό για την εποχή αλλά και τώρα αν κάτσεις να το ξαναδείς που δεν θέλεις μετά να ρίξεις τον πήχη» είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνγκογλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ήθελα να τον ρίξω τον πήχη μετά. Δηλαδή περίμενα, περίμενα, περίμενα και με τις Άγριες Μέλισσες έκανα επί της ουσίας comeback στην τηλεόραση. Είδα ότι κάτι πήγαινε να γίνει ωραίο και είπα το ναι».

Τέλος, ο Γιάννης Στάνκογλου συμπλήρωσε: «Μου είχαν κάνει πολλές προτάσεις και από την Κύπρο και από εδώ για να κάνω σίριαλ και έλεγα όχι. Διάβαζα δηλαδή το σενάριο και ήταν κάτι που δεν με ενδιέφερε εκείνη την εποχή. Γιατί για μένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το τι μου δίνεται είτε είναι για ταινία, είτε είναι για το θέατρο είτε είναι για την τηλεόραση».Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube