GOSSIP

Μαρία Ιωαννίδου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν γυναικάς και προκαλούσε

Μαρία Ιωαννίδου: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν γυναικάς και προκαλούσε
Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Eurokinissi

«Κι εμένα μου την έπεσε, του είπα όχι και τελικά, αυτό ίσχυσε. Δεν με πέταξε έξω από τη δουλειά του», είπε η Μαρία Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε σε συνέντευξή της η Μαρία Ιωαννίδου. Η ηθοποιός και χορεύτρια, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» αρχικά ρωτήθηκε για την «τσίχλα» που μασούσε στην ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι».

«Μου έμεινε, το έχω λίγο παράπονο αυτό. Δεν είμαι μόνο μια τσίχλα και θυμάμαι αυτό που μου έλεγε ο καημένος ο Φιλιππίδης. "Μην αποποιηθείς την τσίχλα, γιατί καμία άλλη δεν μπόρεσε να τη μασήσει όπως εσύ". Το έχω κρατήσει αυτό», είπε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Ήταν γυναικάς, προκαλούσε έντονα τις γυναίκες. Από κει και πέρα για το θέμα του βιασμού, δεν το πιστεύω. Κι εμένα μου την έπεσε, του είπα όχι και τελικά, αυτό ίσχυσε. Δεν με πέταξε έξω από τη δουλειά του. Έχω το δικαίωμα να πω την άποψή μου», ανέφερε.

Πρόσθεσε ακόμη ότι: «Χάνουμε έναν σπουδαίο ηθοποιό, από τους καλύτερους. Του είπα όχι, το σεβάστηκε και γίναμε και φίλοι αργότερα. Όλα αυτά, συμβαίνουν παντού, σε όλους τους χώρους, όχι μόνο στο θέατρο. Δεν αναιρώ το δίκιο των κοριτσιών, αλλά διαφωνώ στο να γίνεται τηλεοπτικά το δικαστήριο».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.