GOSSIP

Ανθή Βούλγαρη: Κάνω αγροτική ζωή - Έχω τρέλα με τα άλογα

Ανθή Βούλγαρη: Κάνω αγροτική ζωή - Έχω τρέλα με τα άλογα

Ανθή Βούλγαρη: Αυτό που είχα αποφασίσει όταν ξεκίνησα τη δουλειά είναι να είμαι ουδέτερη και όσο πιο πολύ αντικειμενική και νομίζω ότι το έχω καταφέρει

Η Ανθή Βούλγαρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» και σχολίασε τον τρόπο που παρουσιάζει μία είδηση αλλά και στην ανάγκη της να κάθεται περισσότερο σπίτι.

Η δημοσιογράφος της ενημερωτικής εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», ανέφερε πως προσπαθεί να μεταφέρει όλες τις ειδήσεις που αφορούν το πολιτικό κομμάτι όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

«Αυτό που είχα αποφασίσει όταν ξεκίνησα τη δουλειά είναι να είμαι ουδέτερη και όσο πιο πολύ αντικειμενική και νομίζω ότι το έχω καταφέρει. Βγάζω την αλήθεια αυτού που σκέφτομαι. Δεν παίρνω το μέρος του ενός και του άλλου.

Εάν θεωρήσω ότι γίνεται λάθος από τη μία πλευρά θα το πω, αν γίνεται από την άλλη πλευρά θα το πω.

Θέλω να είμαι ακριβοδίκαιη και δεν θέλω να ξέρει ο τηλεθεατής τι θα ψηφίσω στις επερχόμενες εκλογές. Δεν τον αφορά κιόλας», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Όσον αφορά το γεγονός ότι προτιμάει να μένει σπίτι το βράδυ παρά να ξενυχτίσει έξω είπε: «Δεν θα πάω για ποτό. Θα κάτσω στο σπιτάκι μου, με το σκυλάκι μου, με τις πυτζαμούλες και να χαλαρώσω.

Έχω ανάγκη να κάτσω στο σπίτι μου, να χαρώ το σπίτι μου, το νοικοκυριό μου, να κάνω τα γλυκά μου. Πάω σπίτι, σηκώνομαι μαγειρεύω, έχω και σύσκεψη.

Αλλά κάνω παράλληλα και μια αγροτική ζωή γιατί έχω τρέλα με τα άλογα».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Ανθή Βούλγαρη: Έγινε δασκάλα ιππασίας για την ομάδα της στο MEGA

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη που την κέρασε κόλλυβα – «Θα σηκωθώ να φύγω»

Ανθή Βούλγαρη: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά από 15 ημέρες με rapid test, κόκκινο χαλί και… Δημητρίου