ΕΛΛΑΔΑ

Απείλησαν με όπλο τον Γιάννη Στάνκογλου στο Σύνταγμα

Απείλησαν με όπλο τον Γιάννη Στάνκογλου στο Σύνταγμα
Ο Γιάννης Στάνκογλου κατέθεσε για την απειλή όπλου από ταξιτζή στο Σύνταγμα
Eurokinissi

Μία πολύ σοβαρή περιπέτεια είχε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος απειλήθηκε με όπλο από οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αμερικής στο Σύνταγμα, όπου μετά από διαπληκτισμό ένας οδηγός ταξί φέρεται αρχικά να απείλησε με περίστροφο τον γνωστό ηθοποιό και στη συνέχεια να αποπειράθηκε να τον πατήσει με το ταξί. Ο οδηγός ταξί έβγαλε όπλο όταν ο Στάνκογλου προσπάθησε να πάρει τις πινακίδες κυκλοφορίας του για να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που ο ηθοποιός οδηγούσε το αυτοκίνητό του ένας οδηγός ταξί μπήκε ξαφνικά στη λωρίδα του, με κίνδυνο να τον εμβολίσει. Ο ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε, ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, μέχρι που ο Στάνκογλου κατέβηκε κάτω για να πάρει τις πινακίδες του ταξί.

Τότε ο αυτοκινητιστής έβγαλε περίστροφο και τον απείλησε, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο ταξί και επιχείρησε να τον πατήσει. Τελικά διέφυγε και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε αναλυτική κατάθεση στην Αστυνομία, που είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιήσει τον οδηγό ταξί με το όπλο.

Διαβάστε επίσης:

Πετράλωνα: «Ο πατέρας μου ξεκίνησε να με βιάζει δίνοντάς μου 5 ευρώ»

Γλυφάδα: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία– Πήραν χρηματοκιβώτιο

Θεσσαλονίκη: Αποτιμώνται οι ζημιές που άφησε πίσω της η «Άριελ»