GOSSIP

Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάκη: «Πέρασαν δύσκολα αλλά δικαιώθηκαν»

Χριστοπούλου για Ηλιάκη: «Πέρασαν δύσκολα αλλά δικαιώθηκαν»
Η Έλενα Χριστοπούλου.
Glomex

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Μαρία Ηλιάκη και την αναφορά που έκανε στην απόφασή της να στηρίξει την Έλενα Χριστοπούλου στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλλίτση, η πρώην manager μοντέλων στο GNTM θέλησε να τοποθετηθεί και να περιγράψει τα δικά της συναισθήματα.

Η Μαρία Ηλιάκη, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στο Marie Claire και την Εβίτα Τσιλοχρήστου, και την αναφορά που έκανε στην απόφασή της να στηρίξει την Έλενα Χριστοπούλου στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλλίτση παρά την πίεση που είχε δεχτεί, η μάνατζερ μοντέλων θέλησε να τοποθετηθεί και να περιγράψει τα δικά της συναισθήματα.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας», η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Διαβάζοντας τη συνέντευξη της Μαρίας αισθάνθηκα, αρχικά υπερήφανη για το ότι είναι στη ζωή μου πολλά χρόνια τώρα. Η Μαρία όμως, δεν πήρε θέση υπέρ μου, στάθηκε δίπλα στην αλήθεια και αυτό είναι το πιο βασικό… Τη Μαρία την έχουν πολιορκήσει πολλάκις για να πάρει θέση και δεν το έχει κάνει. Τώρα πια που βγήκε η απόφαση και έχει λήξει η ιστορία θετικά για εμάς, την ευχαριστώ και δημόσια γιατί στάθηκε δίπλα στην αλήθεια».

Όταν η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε αν υπήρξε στιγμή που αισθάνθηκε ενοχές που ενέπλεξε αυτές τις γυναίκες σε αυτή την ιστορία, η Έλενα Χριστοπούλου με έντονη τη συναισθηματική της φόρτιση απάντησε: «Είχα ένα βάρος. Τύψεις και ενοχές έχεις, όταν έχεις κάνει κάτι λάθος και έχεις βάλει τους ανθρώπους σου να πουν ψέματα. Στην προκειμένη περίπτωση έχω περάσει πολύ μεγάλο ψυχικό βάρος γιατί αυτές οι συγκεκριμένες γυναίκες μου στάθηκαν πάρα πολύ. Δεν το έκαναν άνθρωποι που περίμενα και το έκαναν αυτές οι γυναίκες και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Δικαιώθηκαν όμως. Πέρασαν δύσκολα αλλά δικαιώθηκαν».

Σχετικές ειδήσεις

Σκορδά: H πρώτη αντίδραση για τη συνεργασία με τον Βασίλη Νομικό

Φαίη Σκορδά: Πέταξε ακουστικά, μικρόφωνο και έφυγε τρέχοντας

Μουδιασμένη η Χριστοπούλου μετά το τροχαίο της Κυβέλης: Είχαμε σχέσεις