GOSSIP

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Λόγω Σαουδικής Αραβίας δεν ξαναφορά ντεκολτέ

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Λόγω Σαουδικής Αραβίας δεν ξαναφορά ντεκολτέ
Instagram

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Η σύντροφος του Ρονάλντο αλλάζει ντύσιμο - Ακολουθεί τον αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα για τις γυναίκες

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε με την Αλ Νασρ και σύντομα αναμένεται να εγκατασταθεί μόνιμα στο Ριάντ μαζί με την σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και τα πέντε παιδιά του.

Η Σαουδική Αραβία δεν θα είναι ένας εύκολος τόπος για την Τζορτζίνα καθώς θα αναγκαστεί να κάνει κάποιες αλλαγές στην εμφάνισή της. Πιο συγκεκριμένα, η Ροντρίγκεζ θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που ντύνεται δημόσια καθώς θα πρέπει να συμμορφώνεται με τον νόμο περί δημόσιας ευπρέπειας.

Αυτό σημαίνει ότι τέλος τα ντεκολτέ και τα προκλητικά ρούχα.

Πέρα από τα ρούχα, όμως το ζευγάρι καλείται να αντιμετωπίσει ένα ακόμη θέμα. Οι αυστηροί θρησκευτικοί νόμοι της Σαουδικής Αραβίας θα μπορούσαν να αποτελέσουν εμπόδιο στη σχέση τους, αφού ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο δεν είναι παντρεμένοι.

Σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης, οι αρχές θα αγνοήσουν το αδίκημα σε αυτή την υπόθεση. Η ισπανική εφημερίδα «Marca», η οποία επικαλείται τις δηλώσεις δύο δικηγόρων από τη Σαουδική Αραβία, στην περίπτωση του διεθνή άσου και της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ οι αρμόδιες Αρχές στη Σαουδική Αραβία θα κάνουν τα «στραβά μάτια»: «Αν και οι νόμοι ακόμα απαγορεύουν την συμβίωση χωρίς τα έγγραφα ενός γάμου, οι Αρχές έχουν αρχίσει να κάνουν τα "στραβά μάτια" και δεν συλλαμβάνουν κανέναν».

Διαβάστε επίσης:

Ροντρίγκεζ: «Κάθαρμα η Τζορτζίνα» - «Καίει» τη σύντροφο του Ρονάλντο

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Πήγαινα στην δουλειά με το λεωφορείο και έφευγα με την Bugatti του Κριστιάνο»

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: «Ζηλεύουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι εμένα» (vid+pics)