GOSSIP

Γιώργος Αγγελόπουλος: Βραδινή έξοδος με την πρώην παίκτρια Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση

Γιώργος Αγγελόπουλος: Βραδινή έξοδος με την πρώην παίκτρια Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διασκέδασε στη Νατάσσα Θεοδωρίδου με τη φημολογούμενη σύντροφό του και πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος έδωσε το «παρών» ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να τιμήσει στενό του φίλο και συνεργάτη.

Ο Ντάνος δεν έχει συνηθίσει να κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις όμως αυτή τη φορά αποφάσισε να το διασκεδάσει και με το παραπάνω.

Ο τηλεοπτικός φακός της εκπομπής «Open Weekend» απαθανάτισε τον πρώην νικητή του Survivor να κάνει απίστευτο κέφι έχοντας στην παρέα του τη μελαχρινή καλλονή και πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση.

Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό και τα πλάνα αυτά φούντωσαν τα σενάρια περί νέας σχέσης του Γιώργου Αγγελόπουλου, καθώς οι δυο τους είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον.

Από την άλλη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να αποκαταστήσει τα πράγματα, λέγοντας πως η Δήμητρα Βαμβακούση είναι σε άλλη σχέση όμως όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι ήδη ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο.