GOSSIP

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Απαθανάτισε στο κρεβάτι την κόρη της να διαβάζει

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Απαθανάτισε στο κρεβάτι την κόρη της να διαβάζει

Η μικρή ανέβηκε στο κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά, χώθηκε στην κυριολεξία μέσα στα σκεπάσματα και πήρε το βιβλίο «Γυναίκα ψάχνει» της Ελεονώρας Μελέτη στα χέρια της.

Και ποια γυναίκα δεν έχει διαβάσει το βιβλίο της Ελεονώρας Μελέτη «Γυναίκα Ψάχνει». Ένα βιβλίο που αναφέρει όσα βιώνει η σύγχρονη γυναίκα, η οποία δεν ακολουθεί τα στερεότυπα αλλά και τα συναισθήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη όταν πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο. Μάλιστα κάθε γυναίκα (ειδικά μαμά) που διάβασε το βιβλίο της Ελεονώρας, αναγνώρισε κομμάτια του εαυτού της και κομμάτια της δικής της καθημερινότητας.

Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες που το έχουν διαβάσει είναι η κουμπάρα της (να σας θυμίσουμε ότι η Ελεονώρα Μελέτη έχει βαφτίσει τον γιο της Φλορίντας, Κωνσταντή) και πολύ καλή της φίλη, Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Το βιβλίο λοιπόν βρίσκεται στο σπίτι, στο συρτάρι του κομοδίνου και η μικρή Μαίρη, κόρη της Φλορίντας, άδραξε την ευκαιρία να το διαβάσει μιας και γνωρίζει ότι η γυναίκα στο εξώφυλλο είναι η μαμά της Αλεξάνδρας.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr