GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη επίσκεψη στον παιδίατρο με τον γιο της (vid)

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη επίσκεψη στον παιδίατρο με τον γιο της (vid)
H Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Instagram

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επισκέφθηκαν τον παιδίατρο με τον νεογέννητο γιο τους.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Σήμερα μάλιστα, το ζευγάρι μαζί με τον γιό τους έκαναν την πρώτη επίσκεψη στον παιδίατρο.

Το πρωί της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου, η influencer δημοσίευσε στο instagram βίντεο, αμέσως μετά την επίσκεψη στον παιδίατρο για τον τυπικό πρώτο έλεγχο του μωρού.

«Καλημέρα. Έχουμε πάει το μπεμπάκι μας στον παιδίατρο για πρώτη φορά. Χαίρει άκρας υγείας. Φτύστε τον μην το ματιάσατε», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

Νωρίτερα μάλιστα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η Ιωάννα Τούνη να κρατά τον γιό τους στην αγκαλιά της.

Το ζευγάρι ζει στην Αθήνα, καθώς μετά τη γέννηση του γιου τους, η Ιωάννα Τούνη εγκατέλειψε προσωρινά το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να οργανώσει τη νέα της καθημερινότητα δίπλα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το μωρό τους.

Ιωάννα Τούνη σε... απόγνωση με τον γιο της: «Κλαίει ασταμάτητα»

Η διάσημη influencer δημοσίευσε το μεσημέρι της Τετάρτης, ένα Instagram story που μας δίνει μια «γεύση» από τις προσπάθειες που κάνει να κοιμήσει τον γιο της αλλά εκείνος όπως λέει δεν σταματάει να κλαίει.

«Καταλαβαίνετε ότι δεν ξύπνησα τώρα. Δε με αφήνει ο μπέμπης να τον κατεβάσω από την αγκαλιά μου, κλαίει ασταμάτητα! Θέλει μόνο αγκαλιά και β...α» γράφει στο στορυ της η Ιωάννα Τούνη.

Σχετικές ειδήσεις

Τούνη: Μπήκε ξανά στα ρούχα που φορούσε πριν μείνει έγκυος!

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Φορά το μαγιό της και ποζάρει χαμογελαστή σε ιαματικά λουτρά

Ιωάννα Τούνη σε... απόγνωση με τον γιο της: «Κλαίει ασταμάτητα»