GOSSIP

Αντώνης Κανάκης: Η βόλτα με την οικογένειά του και η περιπέτεια που έζησαν

Αντώνης Κανάκης: Η περιπέτεια με την οικογένειά του
Ο Αντώνης Κανάκης.
Glomex

Αντώνης Κανάκης: Η βόλτα με την οικογένειά του και το απρόοπτο που τους συνέβη.

Ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από την νέα του εκπομπή «το Βινύλιο» ασχολήθηκε με όσα κάναμε στην καθημερινότητα πριν έρθει το ίντερνετ στη ζωή μας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της νέας εκπομπής, ο παρουσιαστής θέλησε να εξομολογηθεί στον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση μια πρόσφατη δική του εμπειρία με… GPS.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η οδήγηση τη σημερινή ημέρα είναι τόσο εύκολη. Μπαίνεις στο αυτοκίνητο σου για να πας όπου να ‘ναι, χωρίς να έχεις καμία ιδέα που να είναι αυτό το μέρος που έχεις να πας και δεν έχεις το παραμικρό άγχος. Αντιθέτως το βρίσκεις και απολύτως φυσιολογικό γιατί πάρα πολύ απλά θα το βάλεις στο GPS του κινητού και σου λέει ‘στρίψε δεξιά’, ‘στρίψε αριστερά’ και πηγαίνεις. Έχουμε γίνει χαζοί και οδηγάμε σαν να είμαστε υπνωτισμένοι και ξαφνικά εμφανίζεται μια φωνή για να στρίψουμε το τιμόνι».

«Τις προάλλες πήρα την οικογένεια και αυτό που θα σας πω θα το νομίσετε για αστείο αλλά είναι αλήθεια. Πήρα την οικογένεια να πάμε μια εκδρομούλα σε μια λίμνη που δεν είχαμε πάει ποτέ. Βάλαμε το GPS, φτάσαμε στην περιοχή και μετά έπρεπε να πάμε ακριβώς για να βρούμε τη λίμνη. Παιδιά, αυτό συνέβη. Ήμουν λοιπόν στο αυτοκίνητο, οδηγούσα και άκουγα τις οδηγίες του GPS. Πηγαίνω λοιπόν, πηγαίνω, πηγαίνω, μας βάζει σε έναν πολύ παράξενο δρόμο, αυτός γίνεται ακόμα πιο παράξενος σε ένα μικρό στενάκι, χωματόδρομος, κατεβαίνουμε κάτω και μπαίνουμε σε ένα πραγματικά χωράφι. Δεν υπήρχε τίποτα! Όπου έβλεπε το μάτι σου ήταν χωράφι».

«Έχω βγει εγώ στο χωράφι και ακούγεται η φωνή "στρίψτε δεξιά". Στρίβω στο χωράφι δεξιά και με πηγαίνει το GPS μέσα σε ένα χωράφι. Έχουμε χάσει δηλαδή τις ικανότητες που είχαμε, όπως ότι μπορούσαμε να προσανατολιστούμε και ψάχναμε να βρούμε την άκρη μόνoi μας. Όχι μόνο το έχουμε χάσει αυτό αλλά λες και είμαστε ρομπότ, στρίβουμε όπου μας λέει το GPS» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης στο Βινύλιο.

Σχετικές ειδήσεις

Κανάκης: Η βόλτα με την οικογένεια και το απρόοπτο

Αντώνης Κανάκης: Για πρώτη φορά η μητέρα του στην τηλεόραση

Αντώνης Κανάκης: Η συγκίνηση για την εμφάνιση της μητέρας του