GOSSIP

Euphoria: Η στυλίστρια μιλά αποκλειστικά και δίνει το απόλυτο spoiler

Euphoria: Η στυλίστρια μιλά αποκλειστικά και δίνει το απόλυτο spoiler

Η σειρά που έγινε η απόλυτη έκφραση των Gen-Zers και άλλαξε τα δεδομένα της μόδας έχει ανακοινώσει ήδη την τρίτη της σεζόν. Η Heidi Bivens, η costume designer των αγαπημένων μας Euphoria girls, αποκαλύπτει το πώς δημιούργησε τα iconic looks των πρωταγωνιστών και τι πρέπει να περιμένουμε στη συνέχεια της σειράς. 

Όταν μιλάμε για τηλεόραση και μόδα, τότε το όνομα Euphoria είναι ένα από τα πρώτα που θα έρθουν στο μυαλό μας σήμερα. Η σειρά του HBO που έχει κερδίσει εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως είναι μια απάντηση στις fashion σειρές των 90s, έχοντας κερδίσει τις καρδιές όχι μόνο των Gen-Zers, αλλά και ολόκληρου του κόσμου της μόδας, γιατί έφερε στις οθόνες μας αυτό που αναζητάμε όλοι από τη μόδα σήμερα: τη φαντασία και την απόλυτη δημοκρατία.

Με φόντο ένα σχολείο της Αμερικής και την πιο οξυδερκή γενιά, που έχει αναλάβει τα ηνία από νωρίς, η Heidi Bivens, η costume designer του Euphoria, έχτισε ένα σύμπαν όπου κάθε χαρακτήρας μπορεί να είναι ο εαυτός του, περνώντας το δικό του προσωπικό ταξίδι μέσα από το σκοτάδι και το φως, κλείνοντας το μάτι στον ρεαλισμό και αγκαλιάζοντας το όνειρο.

Διαβάστε περισσότερα στο Teen.Queen.gr