GOSSIP

Μπόμπα-Τανιμανίδης:Τι κάνουν οι δίδυμες σπίτι όσο εκείνοι ταξιδεύουν

Μπόμπα-Τανιμανίδης:Τι κάνουν οι δίδυμες σπίτι όσο εκείνοι ταξιδεύουν

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Αυτές τις μέρες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται στη Σαουδική Αραβία σε ταξίδι αναψυχής με αγαπημένους φίλους και απολαμβάνουν μερικές μέρες ξεκούρασης, χαλάρωσης και νέων εμπειριών, λίγο πριν επιστρέψουν ξανά στην καθημερινότητά τους.

Οι αναρτήσεις αυτές τις μέρες πολλές, τόσο από τον Σάκη όσο και από τη Χριστίνα. Κάποιοι ίσως βέβαια να σχολιάσουν και να στάξουν χολή για το ζευγάρι μιας και άφησε πίσω του τα παιδιά, όμως αυτό δεν τους επηρεάζει αρνητικά. Κάθε άλλο και οι δύο ξέρουν πολύ καλά ότι στα social media υπάρχουν εκείνοι που απολαμβάνουν να βλέπουν όμορφες φωτογραφίες και εκείνοι που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να σχολιάζουν αρνητικά κάθε φωτογραφία που δεν ταιριάζει σε έναν πατέρα και μια μάνα.

Εμείς ωστόσο απολαμβάνουμε αυτά τα ταξίδια τους. Μας κάνουν να θυμόμαστε ότι εκτός από γονείς είμαστε και άνθρωποι που πρέπει να απολαμβάνουν τη ζωή κάποιες φορές μακριά από τα παιδιά. Εξάλλου ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπά ένας γονιός τα παιδιά του.

Στο θέμα μας τώρα. Ταξιδάκι στο Ριάντ. Και αυτές είναι μερικές από τις φωτογραφίες τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr