GOSSIP

Αδιανόητο κράξιμο για Βανδή – Μπισμπίκη: «Θέλει λιγάκι σεβασμό, υπάρχουν και παιδιά»

Αδιανόητο κράξιμο για Βανδή – Μπισμπίκη: «Θέλει λιγάκι σεβασμό, υπάρχουν και παιδιά»

Στο προσκήνιο βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή, με τους δύο να έχουν επιβεβαιώσει ότι είναι μαζί, ενώ συχνά πυκνά μοιράζονται και κοινές στιγμές τους με τον κόσμο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκηςεπισκέπτεται συχνά την Δέσποινα Βανδή στο μαγαζί που τραγουδάει. Σε μία από αυτές τις επισκέψεις του στο μαγαζί η κίνησή του να τη φιλήσει, ενώ κρατούσε τσιγάρο σε κλειστό χώρο έφερε τα πάνω κάτω.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, επιχειρηματίας που γνωρίζει τη νύχτα όσο κανείς άλλος, μίλησε την Κυριακή (29/1) στην εκπομπή «Γειά σου» του ΣΚΑΪ για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στα μαγαζιά αλλά και για τη σχέση του ηθοποιού με την τραγουδίστρια.

«Εγώ ειλικρινά έχω καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να βρω τρόπο να το λύσουμε αυτό. Δεν λύνεται το τσιγάρο. Όσο υπάρχουν κέντρα διασκέδασης θα καπνίζει ο κόσμος μέσα. Δεν έκαναν και κανένα έγκλημα, ένα τσιγάρο άναψαν» είπε αρχικά ο επιχειρηματίας για να συνεχίσει:

«Εγώ έχω τις αντιρρήσεις μου σε ορισμένα πράγματα. Μέχρι ένα σημείο επιτρέπεται. Όταν είσαι κριτής σε μια εκπομπή και έχεις και κάποια παιδιά μεγάλα, θέλει κάποιο σεβασμό αυτό το πράγμα. Ο Βοσκόπουλος μου λέει μια φορά: με τρώει το κεφάλι μου. ‘Ε ξύσου’ του λέω εγώ. ‘Τρελός είσαι; Με βλέπουν όλοι’ μου λέει. Ήξερε ότι είναι ο Βοσκόπουλος και προστάτευε τον εαυτό του».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Αναλαμβάνει το τηλεοπτικό πρότζεκτ που κανείς δεν περίμενε

Ηλίας Ρίχτο το Survivor: Αποθέωση για Γκότση και Μπόγδανο στο Twitter

Μουμούρης -Γιαννακοπούλου: Στιγμιότυπα από το πάρτι της κόρης τους