GOSSIP

Καρολίνα Καλύβα: «Ο Μάριος Πρίαμος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα και να μη δίνει δικαίωμα»

Καρολίνα Καλύβα: «Ο Μάριος Πρίαμος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα και να μη δίνει δικαίωμα»
H Καρολίνα Καλύβα.

H Καρολίνα Καλύβα μίλησε για το συμβάν με τον Μάριο Πρίαμο και το πώς εκείνος δεν εξέφρασε τα συναισθήματά του με τον ίδιο τρόπο που το έκανε εκείνη.

Η Καρολίνα Καλύβα το μεσημέρι της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και έκανε ορισμένες δηλώσεις για το ριάλιτι επιβίωσης ενώ αναφέρθηκε στον Μάριο Πρίαμο και τον Μπο.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει την πρώην παίκτρια του Survivor για το συμβάν με τον Μάριο Πρίαμο και το πώς εκείνος δεν εξέφρασε τα συναισθήματά του με τον ίδιο τρόπο που το έκανε εκείνη.

«100% ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα με τον Μάριο Πρίαμο. Κάνει καλό σε εσένα, εσωτερικά. Ο κόσμος βασίστηκε σε αυτό που είχα έξω στη ζωή μου και όχι σε αυτό που είχα μέσα και θα δημιουργούνταν μέσα στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και στο πώς εκφράζονται», ανέφερε αρχικά.

«Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, ποσοτικά, έχει να κάνει με το τι είμαι γυναίκα και είναι η καρδιά μου που μιλάει, ενώ ο Μάριος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα, χαμηλά και να μη δίνει δικαίωμα στους ανθρώπους να μιλάνε. Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. Εδώ καλά καλά δεν τα είχαμε πει μεταξύ μας, θα τα λέγαμε στον κόσμο;», πρόσθεσε η Καρολίνα Καλύβα.

«Αυτό που σκέφτηκα στο Συμβούλιο είναι ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί εκεί έξω μια ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή. Ούτε εγώ ήξερα τι με περιμένει έξω… Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ήταν ένας μήνας σχέση», σχολίασε η Καρολίνα Καλύβα για τον Μπο.

Για το τι της είπε τελικά ο Μάριος Πρίαμος λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι, η Καρολίνα απάντησε: «Ας μείνει ερωτηματικό».

Σχετικές ειδήσεις

Τριαντάφυλλος για Καρολίνα: «Πάρε την στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου»

Καρολίνα: Έστειλε μήνυμα στον Μπο και την άφησε στο «διαβάστηκε»

Survivor All Star: Τα ανδρικά καλλιστεία των Μπλε – Έκπληξη ο νικητής