GOSSIP

Μπο για Καρολίνα Καλύβα: «Συγχαρητήρια στον Μάριο που τις ρίχνει έτσι εύκολα»

Μπο για Καρολίνα Καλύβα: «Συγχαρητήρια στον Μάριο που τις ρίχνει έτσι εύκολα»

Ο Μπο πληγώθηκε από τη συμπεριφορά της Καρολίνα Καλύβα στο Survivor All Star όμως θέλει να πάει παρακάτω

Τον Μπο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελ.Βενιζέλος» θέλοντας να ακούσουν τη γνώμη του για το σκάνδαλο με τα κρυφά τηλέφωνα της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, αλλά και για την Καρολίνα Καλύβα.

«Αν η Καρολίνα νομίζει ότι παρεκτράπηκα, λυπάμαι για λογαριασμό της. Τι να πω. Στο μήνυμα που μου έστειλε δεν απάντησα, ούτε θα απαντήσω ποτέ. Δεν υπάρχει λόγος. Για να το ξεκαθαρίσω, τα 25 ευρώ που λέει η μητέρα της, δεν ήταν 25 ευρώ, ήταν 25 μηνύματα που έστειλα για πρώτη φορά στη ζωή μου και μπήκα και σε όλη αυτή τη διαδικασία να προτρέψω και φίλους μου να ψηφίσουν», ανέφερε αρχικά ο Μπό.

«Ήταν ο άνθρωπός μου εκείνη τη στιγμή και ήθελα να τη στηρίξω και έμεινα, την επόμενη εβδομάδα έφυγε. Το αν έβαλα 25 ευρώ ή 1, δεν έχει σημασία, κάτι έκανα πάντως. Ήμουν ο τύπος που ήμουν σπίτι και στήριζε το κορίτσι του και μετά από δυο μέρες αγάπησε έναν άλλο άνθρωπο που ήταν επίσης φίλος μου. Του ζήτησα μάλιστα να μου την προσέχει και μετά φταίω κιόλας που παραφέρθηκα. Γελάνε και οι κάμερες.», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μπο: «Συγχαρητήρια στον Μάριο που τις ρίχνει έτσι εύκολα»

«Το αν είναι στημένο το ξέρω εγώ και ο Θεός. Είναι αστείο να λέμε ότι είναι στημένο όλο αυτό το πράγμα. Συγχαρητήρια στον Μάριο που τις ρίχνει έτσι εύκολα και τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Δε θα πήγαινα ούτε για πλάκα στο Survivor All Star μετά από όλο αυτό. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι επίσης φίλη μου και πληγώθηκε όσο μια κοπέλα που την κοροϊδεούν μπροστά στα μάτια της» είπε ο Μπο.