GOSSIP

Ελένη Φουρέιρα: Γέννησε η τραγουδίστρια – Παρών στον τοκετό ο Αλμπέρτο Μποτία

Ελένη Φουρέιρα: Γέννησε η τραγουδίστρια – Παρών στον τοκετό ο Αλμπέρτο Μποτία

Το πρώτο της παιδί γέννησε σήμερα Τρίτη 7 Φεβρουαρίου η Ελένη Φουρέιρα - Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της διανύει η ποπ σταρ Ελένη Φουρέιρα, καθώς έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Οι πληροφορίες θέλουν τον αγαπημένο της να ήταν μέσα στον τοκετό και την Φουρέιρα να γεννά φυσιολογικά και όχι με καισαρική.

Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Την είδηση έκανε γνωστή η διαδικτυακή περσόνα Soula glamorous

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο καιρός που το προσπαθούσα. Έτυχε σ’ εµένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να µην απογοητεύονται, γιατί εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα.

Ενάμιση χρόνο πάλευα. Πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς, μέχρι που τελικά το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλµπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει φανταστικός μπαμπάς» είχε εξομολογηθεί πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα στην ελληνική Vogue.

Αναφορικά με τον Αλμπέρτο Μποτία, δήλωσε πως είναι πολύ υποστηρικτικός σαν σύντροφος και πιστεύει ότι η πατρότητα θα του ταιριάξει απόλυτα.


«Ο πρώτος άνθρωπος που μοιράστηκα το νέο για την εγκυμοσύνη ήταν ο Αλμπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες», δήλωσε για τον σύντροφό της.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της. Όπως αποκάλυψε, έπαθε αποκόλληση στις πρώτες εβδομάδες της κύησης.

«Μπορώ να πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, πέρασα αρκετά δύσκολα. Σις πρώτες εβδομάδες της κύησης, έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα. Στενοχωρήθηκα, έπεσα πολύ», θυμάται η Ελένη Φουρέιρα.

«Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη ή να ακούω ανθρώπους σε εκπομπές να μιλάνε για το φύλο του μωρού, τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν την άλλη μέρα θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους απλώς για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μη ξέρουν το όνομά μου», συμπλήρωσε κλείνοντας.