GOSSIP

Οι μικροπαντρεμένοι του Hollywood

Οι μικροπαντρεμένοι του Hollywood

Ο κόσμος του Hollywood σίγουρα διέπεται από τους δικούς του νόμους και κανόνες που συνήθως δεν ισχύουν για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.

Ένας από αυτούς είναι η τάση, η οποία μετρά χρόνια ίσως και δεκαετίες, οι παγκοσμίου φήμης stars να παντρεύονται είτε στην εφηβεία τους είτε μόλις βγουν από αυτή! Μοιραία, φυσικά, οι περισσότεροι από τους συγκεκριμένους γάμους καταλήγουν, στην καλύτερη περίπτωση σε διαζύγιο, με τους ίδιους τους star σε μετέπειτα συνεντεύξεις να δηλώνουν μετανιωμένοι και πως απλά παρασύρθηκαν από την τρέλα της νιότης.Miley Cyrus-Liam Hemsworth: Η 19χρονη τραγουδίστρια και ο 22χρονος ηθοποιός είναι μαζί εδώ και 3 χρόνια.

Πρόσφατα ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και όλοι απορήσαμε προς τι η τόση βιασύνη. Τα στοιχήματα πάντως έχουν ήδη αρχίσει να πέφτουν για το αν θα υπάρξει γάμος!Demi Moore-Gene Guynes: Αν αναρωτιέστε τι του βρήκε, δυστυχώς δε σας έχουμε απάντηση. Η Demi ήταν ένα 17χρονο κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά και ο Gene μόλις... 30! Παντρεύτηκαν και χώρισαν 5 χρόνια μετά. Γιατί άραγε;

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr