GOSSIP

Χρήστος Μάστορας: Τι απαντά για το «φιλί» με την Βανδή που συζητήθηκε - «Με κάνει να νιώθω άβολα»

Χρήστος Μάστορας: Τι απαντά για το «φιλί» με την Βανδή που συζητήθηκε - «Με κάνει να νιώθω άβολα»

«Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, τα νούμερά σας, τα clicks σας με ωραίους πιασάρικους τίτλους», είπε ο Χρήστος Μάστορας για το υποτιθέμενο φιλί που δημοσιεύθηκε σε social media και sites

Viral έγινε το βίντεο με τον Χρήστο Μάστορα και την Δέσποινα Βανδή να βρίσκονται στη σκηνή του Έναστρον και να είναι ιδιαίτερα θερμοί μεταξύ τους.

Στο βίντεο που ανέβηκε στην πλατφόρμα του Tik Tok, ο frontman του συγκροτήματος Melisses πλησιάζει τόσο πολύ την Δέσποινα Βανδή, που πολλοί πιστεύουν ότι οι δύο καλλιτέχνες φιλιούνται στο στόμα.

Έτσι, το βίντεο έκανε τον γύρο στα social media και τα sites, με συνέπεια να γίνει viral και να φέρει την αντίδραση του καλλιτέχνη.

Τι απάντησε ο Χρήστος Μάστορας για το υποτιθέμενο φιλί

Ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το βίντεο με το υποτιθέμενο φιλί στη Δέσποινα Βανδή, εκφράζοντας την ενόχλησή του που πήρε τόση έκταση.

«Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, τα νούμερά σας, τα clicks σας με ωραίους πιασάρικους τίτλους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε κατηγορώ κανέναν, όμως το σημερινό "θέμα" με κάνει να νιώθω πολύ άβολα. Αυτό που θα ήθελα να γίνει κατανοητό από τον κόσμο είναι ότι κι εμείς κάνουμε μια δουλειά, δίνουμε μια ωραία παράσταση και φτιάχνουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα για να "ντύσουμε" τα βράδια όσων έρχονται στο Έναστρον και να περάσουμε όλοι υπέροχα. Δεν υπάρχει φιλί λοιπόν, ούτε καπνός υπάρχει ούτε και φωτιά. Υπάρχουν όμως αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός και πολύς χαβαλές on stage» έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Καρράς: Ετοιμάζει περιοδεία στο εξωτερικό με τη Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή: Φιλιέται στο στόμα με τον Χρήστο Μάστορα; - Το βίντεο που έγινε viral

Βανδή - Μπισμπίκης: Δήλωση βόμβα από φίλο του ζευγαριού - «Όταν γίνει η πρόταση γάμου...»