GOSSIP

Survivor All Star - Spoiler 29/3: Η απόφαση για την αποβολή του Σπύρου Μαρτίκα

Survivor All Star - Spoiler 29/3: Η απόφαση για την αποβολή του Σπύρου Μαρτίκα

Survivor All Star - Spoiler 29/3: Σαν βόμβα έχει πέσει τις τελευταίες ώρες η αποκάλυψη ότι και ο Σπύρος Μαρτίκας είχε παραβεί τους όρους του παιχνιδιού σχετικά με την επικοινωνία.

Τα πάνω - κάτω έχει φέρει η αποβολή από το παιχνίδι των Γιωρίκα Πιλίδη και Ηλία Γκότση. Μάλιστα οι συζητήσεις ότι αναμένονται και άλλες αποβολές συνεχίζονται. Σύμφωνα με την Super Κατερίνα υπάρχουν αποδείξεις ότι ο Σπύρος Μαρτίκας έχει επικοινωνήσει με την αδερφή του ενώ διαγωνιζόμενος που αποχώρησε από το Survivor φαίνεται πως έχει στοιχεία ότι ο φαρμακοποιός χρησιμοποίησε και κινητό.

Σύμφωνα με διαρροές αυτή η καταγγελία έχει κριθεί αβάσιμη από την πλευρά της παραγωγής άρα μέχρι στιγμής θέμα αποβολής του Μαρτίκα δεν τίθεται.

«Θυμάστε ότι σας είπα ότι θα βρεθούν άνθρωποι με κινητό. Για τον Μαρτίκα, λοιπόν τώρα θα πω, αν και δεν μας ακούει αλλά τέλος πάντων θα του τον μεταφέρουν, να προσέχει τι λέει γιατί μαθαίνω ότι θα έρθουν τέτοιες εξελίξεις απ' έξω για τον Μαρτίκα που η παραγωγή θα έχει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα αν θέλει να τον κρατήσει στο παιχνίδι γιατί της δίνει ριάλιτι», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης το πρωί της Τετάρτης ενώ τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και πρόσθεσε:

«Για να το αποκρυπτογραφήσουμε αυτό που λες, θα υπάρχει κάποιος παίκτης που έχει βγει έξω και θα πει ότι ο Μαρτίκας έχει κινητό, έχει ασύρματο, έχει τηλεόραση, έχει wifi κι έχει και συνδρομητικό κανάλι».

Τέλος, πρόσθεσε ο Κωνσταντινίδης: «Και μην έχει και πράγματα να δείξει» αφήνοντας άφωνο τον Γιάννη Πουλόπουλο που φώναξε «Α έχει και ντοκουμέντα;!», λήγοντας την συζήτηση.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Spoiler 29/3: Η απόφαση για την αποβολή του Σπύρου Μαρτίκα

Survivor All Star: Σκάει «βόμβα» αυτή την φορά για Σπύρο Μαρτίκα - Κίνδυνος αποβολής

Survivor All Star - Σπύρος Μαρτίκας: «Άνθρακας είσαι Γκότση μου, απάτη»