Πάνος Μουζουράκης: Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγός του, Μαριλού Κοζάρη

Newsbomb

Αύριο ο γάμος του τραγουδιστή και της Μαριλού Κοζάρη στην Αίγινα, λίγο πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανεβεί αύριο ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κοζάρη. Ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα με πάνω από 400 καλεσμένους και 6 κουμπάρους.

Η ιδιοκτήτρια φαρμακείου που «έκλεψε» την καρδιά του τραγουδιστή, θα ντυθεί νύφη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μιας και το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Η σχέση τους έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον Πάνο Μουζουράκη να προσπαθεί να προστατέψει τη μέλλουσα σύζυγό του, από τον φακό των παπαράτσι.

Ποια είναι η Μαριλού Κοζάρη

Η Μαριλού Κοζάρη είναι 30 ετών και ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη. Η σύνδεσή της με πρόσωπα της ελληνικής σόου μπιζ δεν ξεκίνησε από τη σχέση της με τον τραγουδιστή. Η στενή φιλία της με την Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστή, ενώ πρόσφατα η παρουσιάστρια βρέθηκε στο πάρτι της Μαριλού Κοζάρη και ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία τους, στην οποία φαίνεται και φουσκωμένη κοιλιά της.

«Δεν σ αγαπάω απλά …σε λατρεύω !♥️ Εμείς οι δύο μεγαλώσαμε μαζί.. παίξαμε μαζί, γελάσαμε μαζί, πληγωθήκαμε μαζί, κλάψαμε μαζί, ωριμάσαμε μαζί, ονειρευτήκαμε μαζί και θα γεράσουμε μαζί… Η φιλία θέλει πολύ τρέξιμο για να διατηρηθεί κι εμείς βγήκαμε παγκόσμιες πρωταθλήτριες. Μαζί σε ΟΛΑ Με το καλό αγάπη μου» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Κατερίνα Καινούργιου, δίνοντας στη δημοσιότητα σπάνιο στιγμιότυπο της εγκυμονούσας φίλης της.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved