GOSSIP

Διονύσης Ατζαράκης σε Τζένη Μελιτά: Κι εσύ που σπούδασες δικηγόρος, πού είσαι τώρα;

Διονύσης Ατζαράκης σε Τζένη Μελιτά: Κι εσύ που σπούδασες δικηγόρος, πού είσαι τώρα;

«Δεν απογοητεύτηκε ο πατέρας σου που αντί να είσαι στις δικαστικές αίθουσες κάθεσαι στα πάνελ;», ρώτησε ο Διονύσης Ατζαράκης την Τζένη Μελιτά

Καλεσμένος στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ ήταν την Παρασκευή (26/5) ο Διονύσης Ατζαράκης. Ο γνωστός stand-up comedian μίλησε για την ενασχόλησή του με την κωμωδία, αποκαλύπτοντας ότι εδώ και 3 χρόνια ετοιμάζει μία καινούργια σειρά.

«Ετοιμάζω μία μίνι σειρά, 5-6 επεισόδια που τη δουλεύουμε καιρό τώρα, πριν τον Covid. Παίζουν η Μαίρη Συνατσάκη, ο Γιάννης Μποστατζόγλου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, η Νάντια Μπουλέ, ο Θανάσης Αλευράς και πολλοί άλλοι», αποκάλυψε ο Διονύσης Ατζαράκης και μάλιστα κάνει πέρασμα από τη σειρά και η Τζένη Μελιτά.

«Ο Covid και η εγκυμοσύνη της Μαίρης μας ανάγκασαν να κάνουμε regroup-rethink», τόνισε ο κωμικός, αναφέροντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς. «Θέλω να βγει σε κανάλι. Δεν έχω συμφωνήσει, έχω συζητήσει. Καλά λόγια ακούω γενικά αλλά μου λένε “τέλειωσέ το πρώτα και βλέπουμε”. Μην προσπαθείς να ξεκινήσεις κάποιο cancel για μένα, είμαι καλοπληρωτής» είπε με χιούμορ για το αν έχει πληρώσει τους ηθοποιούς του

«Τον πατέρα σου τον στεναχώρησες όμως. Δεν έγινες δικηγόρος», του είπε η Τζένη Μελιτά.

«Σιγά-σιγά αρχίζει να το χωνεύει. Κι εσύ που σπούδασες δικηγόρος, πού είσαι; Δεν απογοητεύτηκε που αντί να είσαι στις δικαστικές αίθουσες κάθεσαι στα πάνελ;», της απάντησε χαριτολογώντας ο Διονύσης Ατζαράκης.

Μιλώντας για το μέλλον του, είπε ότι δεν θα σταματήσει να είναι κωμικός εκτός αν πάψει να είναι αστείος. «Μόνο τη Γιουροβίζιον θα παρουσίαζα, θα ήθελα να είμαστε συμπαρουσιαστές!» είπε και αυτοπροτάθηκε στην Τζένη που δεν τον ήθελε και εξήγησε γιατί: «Αργείς αγόρι μου στα ραντεβού σου! Δεν αντέχω άλλο να σε σέρνω! Να κάνουμε εκπομπή και να έρχεται μισή ώρα αργότερα; Δε βγαίνει!».

Όσο για την εποχή που θα φτάσει τα 70, «η σειρά θα έχει τελειώσει, θα δουλεύω τη δεύτερη σεζόν, θα παίζουν τα εγγόνια των ηθοποιών, σίγουρα θα πηγαίνω πιο συχνά στην τουαλέτα από ό,τι τώρα, θα κοιμάμαι λιγότερο…» είπε με χιούμορ.