GOSSIP

Πάνος Μουζουράκης: Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο

Πάνος Μουζουράκης: Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο

Η κολλητή της νύφης, Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη στην Αίγινα

Παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου στην Αίγινα ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο γραφικό εκκλησάκι, στους Άγιους Αποστόλους με θέα τον Σαρωνικό και το Αγκίστρι.

Στιγμές ευτυχίας ζει ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, οι οποίοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου στην Αίγινα.

Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιείται σε έναν αριστοκρατικό πύργο στην Αίγινα, το κτήμα Σαλιαρέλη, το οποίο έχει αφήσει εποχή στο νησί.

Μπορεί ο τραγουδιστής και η σύζυγός του να θέλουν να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο ήδη έχουν ξεκινήσει οι αναρτήσεις και οι ιστορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον γάμο τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είναι η κολλητής της νύφης έχει ανεβάσει αρκετές στιγμές από την Παρασκευή 26/5 που βρίσκεται στο νησί. Η ίδια δείχνει πολύ ενθουσιασμένη με τον γάμο της καλύτερής της φίλης.

Έβγαλε φωτογραφίες τη Μαριλού Κοζάρη με το νυφικό και φουσκωμένη την κοιλίτσα της.

Η παρουσιάστρια έκανε και μια τρυφερή ανάρτηση για τη φίλη της:

«Σημερα η χαρά κι η συγκίνηση παλεύουν ν’ ανταγωνιστούν η μία την άλλη…?♥️πως πέρασαν έτσι τα χρονια μυρμηγκακι μου ;; Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν και σκέφτομαι όλα αυτά που έχουμε όλες ζήσει μαζί! Να ζήσετε πριγκίπισσα μου…σου αξίζει η ΑΠΟΛΥΤΗ ευτυχια…γιατί εισαι …ΥΠΕΡΟΧΗ !!! Μαζι σε όλα …Και τώρα, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωης σου όλες μαζι … Σας εύχομαι μια ζωή γεμάτη από αγάπη και ευτυχία..».