GOSSIP

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Ο παραμυθένιος γάμος στην Αίγινα και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Ο παραμυθένιος γάμος στην Αίγινα και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Παντρεύτηκαν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη! Μπορεί να ήθελαν μακριά τις τηλεοπτικές κάμερες όμως οι φωτογραφίες και τα βίντεο στον γάμο «πήραν» φωτιά

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου στην Αίγινα.

Το μυστήριο έγινε στο γραφικό εκκλησάκι, στους Άγιους Αποστόλους και ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε έναν αριστοκρατικό πύργο στην Αίγινα, το κτήμα Σαλιαρέλη, το οποίο έχει αφήσει εποχή στο νησί.

Μπορεί ο τραγουδιστής και η σύζυγός του να θέλουν να κρατήσουν τον γάμο τους μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο οι καλεσμένοι και τα πρακτορεία φρόντισαν να ανεβάσουν κάθε στιγμή από το μυστήριο και το γλέντι.

Οι καλεσμένοι ήταν αρκετοί και πολλοί γνωστοί. Το «παρών» έδωσαν η Κατερίνα Καινούργιου με τον αδερφό της, ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με τη σύντροφό του Κατερίνα Καλκανά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη, η Δήμητρα Ματσούκα, η Ματίνα Νικολάου με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη, ο Γιώργος Καρτάλος, η Φανή Χαλκιά, η Έλενα Παπαρίζου, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής, η Νίκη Λάμη, ο Adam Cohen και πολλοί ακόμα.

Από τους Αιγινήτες καλεσμένους ήταν φυσικά η Σμαράγδα Καρύδη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η μπουμπουνιέρα του γάμου ήταν μίνιμαλ και είχε το παραδοσιακό στοιχείο. Ήταν κλεισμένη σε ένα πάνινο πουγκί με ένα φύλλο ελιάς. Δίπλα ένα ωραίο δοχειάκι με φιστίκια Αιγίνης που έγραφε «Πάνος & Μαριλού 27.05.2023 Αίγινα»

Η είσοδος του ζευγαριού στη δεξίωση στο κτήμα Σαλιαρέλη:

Ο χορός του Ησαϊα και το φιλί Μουζουράκη - Κόζαρη:

Κατερίνα Καινούργιου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γάμο της Μαριλούς Κόζαρη με τον Μουζουράκη

Η Κατερίνα Καινούργιου ως κολλητή της νύφης βρίσκεται από την Παρασκευή στο νησί δίπλα στην εγκυμονούσα και τη βοήθησε με όλες τις προετοιμασίες.

Λίγο μετά το μυστήριο, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης έκανε και την πρώτη της ανάρτηση με τη Μαριλού Κόζαρη ντυμένη νυφούλα και με φουσκωμένη κοιλίτσα και έδειξε πόσο ευτυχισμένη και συγκινημένη είναι.

«Σήμερα η χαρά κι η συγκίνηση παλεύουν ν’ ανταγωνιστούν η μία την άλλη… πως πέρασαν έτσι τα χρόνια μυρμηγκάκι μου ;;

Το μυαλό μου παίζει σαν ταινία το κοινό μας παρελθόν και σκέφτομαι όλα αυτά που έχουμε όλες ζήσει μαζί!

Να ζήσετε πριγκίπισσα μου…σου αξίζει η ΑΠΟΛΥΤΗ ευτυχία…γιατί είσαι …ΥΠΕΡΟΧΗ !!!

Μαζι σε όλα …Και τώρα, στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου όλες μαζί …

Σας εύχομαι μια ζωή γεμάτη από αγάπη και ευτυχία..»

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο: