GOSSIP

Ντέμης Νικολαΐδης: «Ας προσέχουν τι γράφουν...» - Η απάντηση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Ντέμης Νικολαΐδης: «Ας προσέχουν τι γράφουν...» - Η απάντηση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Ο Ντέμης Νικολαΐδης πήρε θέση για όσα γράφονται και διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Μόλις λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη για τη νέα του σύντροφο Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, οι εξελίξεις στην ζωή του Ντέμη Νικολαΐδη απασχολούν ξανά τα media. Συγκεκριμένα, η είδηση για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του κάνει ήδη τον γύρο στα media.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, πήρε θέση για όσα γράφονται και διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, δήλωσε ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα και είπε πως στο παρελθόν είχε κινηθεί νομικά εναντίον περιοδικών που έγραφαν ψεύδη.

Ο ίδιος για το εν λόγω θέμα ξεκαθάρισε ότι «είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Ενσυνείδητα κοροϊδεύουν τον κόσμο. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά».

«Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις… βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.