GOSSIP

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν δίστασα να χωρίσω όταν έβλεπα ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος»

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν δίστασα να χωρίσω όταν έβλεπα ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος»

Η Βανέσα Αδαμοπούλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη μητρότητα, για τον χωρισμό της με τον Ιωάννη Παπαζήση αλλά και για το φλερτ.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Βανέσα Αδαμοπούλου και αναφέρθηκε τόσο στον χωρισμό της όσο και στο φλερτ που δέχεται από τους άντρες.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πώς δεν φοβήθηκε να χωρίσει εφόσον έβλεπε ότι η κατάσταση ανάμεσά τους δεν ήταν αυτή που έπρεπε για το παιδί.

«Το παιδί με εξισορρόπησε, με έκανε να αισθάνομαι ότι πατάω γερά στα πόδια μου. Θα πρέπει να δίνονται ισομερώς τα δικαιώματά και στους δυο γονείς που θέλουν να είναι στην ζωή του παιδιού. Τα διαφορετικά «θέλω» μπορεί να με οδηγήσουν σε έναν χωρισμό, είναι γενναίο να ολοκληρώνεις μια σχέση χωρίς να στέκεσαι στα συντρίμμια.

Όταν χώρισα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν το παιδί, αγχώθηκα για το πως θα το πάρει. Δεν υπάρχει πλέον η ταμπέλα του «παιδιού χωρισμένων γονιών» όπως παλιά. Δεν δίστασα να χωρίσω όταν έβλεπα ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος. Με τον Ιωάννη Παπαζήση είμαστε πάρα πολύ καλά και βοηθάμε ο ένας τον άλλον.

Με φλερτάρουν οι άντρες, δεν θέλω να ακούω ότι δεν γίνεται φλερτ. Οι άντρες φλερτάρουν και εμείς δίνουμε το “πράσινο φως”, βέβαια κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν».

Σχετικές ειδήσεις