GOSSIP

Καλομοίρα: Δάκρυσε στον «αέρα» εκπομπής - Γιατί αποφάσισε να φύγει για την Αμερική

Καλομοίρα
Instagram

«Έφυγα στο πικ μου γιατί το ένστικτό μου, μού έλεγε ότι αν συνέχιζα εκείνη τη στιγμή να είμαι στη showbiz, θα έχανα τον εαυτό μου», αποκάλυψε η Καλομοίρα

Η Καλομοίρα επέστρεψε στην Ελλάδα και κυκλοφόρησε νέο τραγούδι, ετοιμάζοντας μάλιστα τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Γι' αυτό η Καλομοίρα, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική. «Μετά τη Eurovision τα άφησα όλα πίσω μου και πήγα στην Αμερική. Δεν ήταν ο Γιώργος αυτός που με προέτρεψε να το κάνω αυτό. Δεν θα μου έλεγε ποτέ να αφήσω την καριέρα μου. Είχα πάρει τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα ότι νιώθω πως θέλω να φύγω, γιατί δεν είμαι καλά μέσα μου. Τον μπαμπά μου δεν τον νοιάζει ούτε η showbiz, ούτε τίποτα…

Έφυγα στο πικ μου γιατί το ένστικτό μου, μού έλεγε ότι αν συνέχιζα εκείνη τη στιγμή να είμαι στη showbiz, θα έχανα τον εαυτό μου. Πήρα λοιπόν τον μπαμπά μου και μου λέει, “έλα”. Μετά πήρα τον Γιώργο και του λέω, “Φεύγω”, “Πότε;” με ρώτησε. Του είπα ότι φεύγω το επόμενο πρωί και μου απάντησε ότι θα έρθει μαζί μου. Με ρώτησε αν είμαι σίγουρη, του είπα ναι.

Πήγα στο αεροδρόμιο, έστειλα ένα μήνυμα στην ομάδα μου και τους είπα ότι φεύγω και έκλεισα το κινητό μου. Πρέπει όλοι να ακούμε το ένστικτό μας… Ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει… Ήμουν 22 χρονών, είχα πολλές φωνές γύρω μου και ξέρω ότι θα μπερδευόμουν. Όταν γύρισα, ήταν το καλύτερο πράγμα. Είχα έναν άνθρωπο δίπλα μου που ήξερα ότι με αγαπά κι εγώ εκείνον και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Με τρελαίνουν οι πολλές φωνές γύρω μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καλομοίρα.