GOSSIP

Τα δώρα που έκαναν στον Tom Cruise οι Σαϊεντολόγοι

Τα δώρα που έκαναν στον Tom Cruise οι Σαϊεντολόγοι

Η «απόδραση» της Κέιτι Χολμς από το γάμο της με τον Τομ Κρουζ, για να σώσει τη μικρή Σούρι από τα πλοκάμια της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέες πτυχές για τη σχέση του σταρ με την αίρεση.

Η πίστη του διάσημου ηθοποιού φαίνεται πως αναγνωρίζεται ιδιαιτέρως από την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας και μάλιστα με το αζημίωτο.

Οι κεφαλές της Εκκλησίας βγήκαν για χάρη του «χρυσού αγοριού» τους από το αρχηγείο-φρούριο στην Καλιφόρνια, για να του προσφέρουν δώρα, παραπάνω από μία φορές.

Ένα από τα πανάκριβά δώρα ήταν ένα αυτοκίνητο 4X4, με ειδικά διαμορφωμένο σαλόνι για τον ηθοποιό.

Επίσης, του χάρισαν ένα υπερπολυτελές πούλμαν-λιμουζίνα, το Silver Screen. Ο ηθοποιός απαίτησε να προστεθεί ένα ντουλάπι στην είσοδο, ώστε οι καλεσμένοι να τοποθετούν τα παπούτσια τους, για να μην λερώνουν το πανάκριβο χαλί, με το οποίο είναι στρωμένος ο διάδρομος.

Μια άλλη ένδειξη εκτίμησης στο πρόσωπο του σταρ, ήταν ότι οι Σαϊεντολόγοι έκοψαν ένα γιγάντιο ευκάλυπτο, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αρχηγείο τους για να φτιάξουν μια πένα από το ξύλο του για τον Τομ Κρουζ.

Άλλα εξωπραγματικά δώρα ήταν ένα υπόστεγο αεροσκαφών, μέσα στο οποίο υπήρχε γραφείο για τον Κρουζ, «ντυμένο» όλο με βελούδο. Επίσης, μαζί με το υπόστεγο χαρίστηκαν πολλές επινικελωμένες μηχανές μεγάλου κυβισμού, ειδικά προσαρμοσμένες στα γούστα του 50χρονου σταρ.

Λογικό, αφού η ακραία –όπως υποστηρίζει η Χολμς- συμπεριφορά του Κρουζ σε σχέση με την 6χρονη κόρη τους και τους Σαϊντελόγους δεν μπορούσε να μείνει χωρίς αντάλλαγμα.