Είναι πολλά τα λεφτά Ονουρ!

Πολλές χίλιες και μια νύχτες θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει οι υπεύθυνοι του οίκου μόδας Nikos-Takis. Τη φωτιά τους την άναψαν ο Ονουρ και η Σεχραζάτ όταν για την παρουσία τους σε ντεφιλέ του οίκου απαίτησαν το ποσό των 35 χιλιάδων ευρώ!
Το αγαπημένο ζευγάρι της Τουρκίας φαίνεται πως έχει υπερκοστολογήσει την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούν που προβάλλεται και στην Ελλάδα. Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο το απαγορευτικό του ποσού, οι υπεύθυνοι του "Nikos-Takis" είπαν το μεγάλο «Όχι».
''Τους απευθύναμε πρόσκληση μέσω Τούρκου μάνατζερ και η ανταπόκριση τους ήταν θετική, στην αρχή. Βρισκόμασταν σε διαπραγματεύσεις, οι οποίες όμως δεν ευδοκίμησαν αφού το χρηματικό ποσό που μας ζήτησαν ήταν πολύ υψηλό σχεδόν απαγορευτικό. Αφού τους εξηγήσαμε το λόγο που θέλαμε να βρεθούν στην Αθήνα και ενημερώθηκαν για το ποιοι είμαστε στο χώρο της μόδας, απάντησαν θετικά. Το αρχικό ποσό που απαίτησαν για να παραβρεθούν απλά στη βραδιά άγγιζε τα 30.000€. Μαζί με τα ξενοδοχεία και τα εισιτήρια θα έφτανε τα 35.000€'', δηλώνει ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας.

Ο γνωστός οίκος, διοργανώνει μια θεματική επίδειξη μόδας με τίτλο «Χίλιες και μια νύχτες» με ρούχα που θα παραπέμπουν στην ανατολή. Τι καλύτερο λοιπόν από το να εμφανιστούν ως τιμώμενοι guest stars οι δυο πανευτυχείς γείτονες Ονούρ και Σεχραζάτ. Δυστυχώς όμως η πασαρέλα θα στερηθεί τη παρουσία τους ενώ το κοινό θα αρκεστεί να θαυμάζει τον έρωτά τους από τη μικρή οθόνη.