GOSSIP

Η Ντενίση φοράει μαγιό και απαντά για το αν έχει Πάρκινσον

Η Ντενίση φοράει μαγιό και απαντά για το αν έχει Πάρκινσον

Για το Πάρκινσον, τα μπότοξ και το νέο έρωτα που περιμένει μίλησε η Μιμή Ντενίση, που έκανε αναπάντεχη φωτογράφηση με μαγιό για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού.

«Αυτό είναι αυταπόδεικτο ότι ήταν ένα μεγάλο ψέμα! Είναι τουλάχιστον ντροπή να διαρρέουν αυτά τα πράγματα. Αυτό δείχνει το μέγεθος της κακίας τους», δηλώνει η γνωστή πρωταγωνίστρια στο ΟΚ σχετικά με τις φήμες που την θέλουν να πάσχει από Πάρκινσον.

Ενώ, όσον αφορά το αν έχει κάνει μπότοξ, έχει να πει: «Μια φορά έκανα επειδή ήθελα να σβήσω αυτή τη ρυτίδα ανάμεσα στα φρύδι μου και δεν το ξαναέκανα γιατί δεν έπιασε. Δεν θα ήμουν, όμως, αρνητική σε ένα mini lifting».

Τέλος, σχετικά με την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτει: «Ξέρεις κανέναν που να κλείνει την πόρτα στον έρωτα; (...) Δεν με κούρασαν καθόλου οι άντρες. Δεν είμαι τύπος που κουράζεται εύκολα. Περιμένω ακόμα τον μεγάλο έρωτα και μέχρι τώρα στη ζωή μου δεν είχα συμβατικές σχέσεις. Ήμουν με κάποιον μόνο επειδή ήμουν ερωτευμένη μαζί του, άσχετα αν στην πορεία αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ο σωστός ή ότι δεν ταιριάζαμε. Αν ψάξεις μία μια τις σχέσεις μου, θα δεις ότι ποτέ δεν ήμουν με κάποιον επειδή ήθελα να πάρω το όνομά του ή επειδή είχα κάτι να κερδίσω από αυτόν».