GOSSIP

Ρομάν Αμπράμοβιτς: «Δίνει τα ρέστα του» για ένα κτήμα στο Πόρτο Χέλι!

Ρομάν Αμπράμοβιτς: «Δίνει τα ρέστα του» για ένα κτήμα στο Πόρτο Χέλι!

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Ρώσου μεγιστάνα φαίνεται ότι βρίσκεται το διάσημο κτήμα Ελιές στο Πόρτο Χέλι και δίνει όσο όσο προκειμένου να το αποκτήσει...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», το κτήμα Ελιές, έχει έκταση περίπου 27 στρέμματα, ξεκινώντας απο την πλαγιά και καταλήγοντας στη θάλασσα, ενώ έχει όλες τις ανέσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Γήπεδο τένις, εκκλησία, beach house, πισίνες και ένα κεντρικό κτήριο 2.000 τμ με άνετους χώρους υποδοχής, σαλόνια και ξενώνες αποικιακού στυλ, ενώ όλα τα κτίσματα είναι τοποθετημένα σύμφωνα με τις υποδείξεις του φενγκ σουι.

Η τιμή του κτίσματος είναι φυσικά στα ύψη καθώς από το κτήμα έχει περάσει όλη η αφρόκρεμα της κοσμικής Αθήνας: από τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο μέχρι μέλη των οικογενειών Βαρδινογιάννη, Λιβανού, Καρέλλα και Βερνίκου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η επικρατέστερη τιμή είναι τα 50.000.000 ευρώ, ενώ είναι πολύ πιθανό η τιμή να φτάσει ακόμα ψηλότερα, γεγονός όμως που δε φαίνεται να πτοεί τον Ρώσο μεγιστάνα ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να το αποκτήσει.