GOSSIP

Ελένη Πετρουλάκη: Πετάξτε από πάνω σας τα κιλά των διακοπών!

Ελένη Πετρουλάκη: Πετάξτε από πάνω σας τα κιλά των διακοπών!

Δε χωρά καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται για μια γυναίκα που, εκτός του ότι έχει κάνει τη γυμναστική τρόπο ζωής (και λόγω επαγγέλματος), προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της.

Όπως κάθε γυναίκα όμως, υπάρχουν περίοδοι που αφήνεται, όπως αυτή των διακοπών της.

Η Ελένη Πετρουλάκη παραδέχεται, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Shape, ότι στις διακοπές παίρνει συνήθως 3 κιλά και αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο τα χάνει.

«Ζυγίζομαι πάντα μία φορά την εβδομάδα, αλλά δεν έχω άγχος. Αυτό όχι γιατί δεν παχαίνω, αλλά επειδή με το ρυθμό που το ελέγχω, το βάρος μου δεν προλαβαίνει να αυξηθεί τόσο ώστε το να επανέλθω να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Έχω χαράξει την κόκκινη γραμμή μου στη ζυγαριά και φροντίζω να μην την ξεπερνάω», είπε ενώ παραδέχτηκε ότι στις γιορτές και τις διακοπές «όπως όλες οι γυναίκες παίρνω 2-3 κιλά».

Όσο για το πρόγραμμα που ακολουθεί όταν θέλει να επιστρέψει στα κιλά της, η Ελένη Πετρουλάκη αποκαλύπτει τα μυστικά της.

«Ξεκινάω με μία ημέρα αποτοξίνωση, 6 ημέρες διατροφή, επαναλαμβάνω την 24ωρη αποτοξίνωση και άλλες 6 ημέρες διατροφής. (...) Αρχίζω την αποτοξίνωση από τις 12 τη μία ημέρα μέχρι τις 12 της επομένης. Με αυτό τον τρόπο γίνεται πιο εύκολη και δεν προλαβαίνεις να νιώσεις πείνα. Για μένα, λοιπόν, αποτοξίνωση σημαίνει αποκλειστική κατανάλωση φρέσκων χυμών. Προσοχή, εννοώ χυμούς που φτιάχνω μόνη μου εκείνη την ώρα και όχι συσκευασμένους».

Ακολουθήστε τις οδηγίες της και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγείτε κερδισμένες!