GOSSIP

Γυμνό σκάνδαλο και με τον πρίγκιπα William

Γυμνό σκάνδαλο και με τον πρίγκιπα William

Τα θεμέλια του Μπάκιγχαμ τρίζουν. Θα είναι από τις φωνές της βασίλισσας Ελισάβετ.

Εντάξει έχει συνηθίσει τα όργια του μικρού, του πρίγκιπα Harry με τον έξαλλο τρόπο ζωής του. Εξάλλου, δεν υπάρχει – ακόμη- πιθανότητα να ανέβει στον βρετανικό θρόνο, είναι κι εργένης, άρα κι ελεύθερος να κάνει –σχεδόν- ό,τι θέλει. Μετά ήρθε το «χτύπημα» από τις topless φωτογραφίες της νύφης των Ανακτόρων, Kate Middleton.

Τα sexy ενσταντανέ έκαναν τον γύρο του κόσμου αν και οι δικηγόροι του πριγκιπικού ζεύγους έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και παρεμπόδισαν την περαιτέρω δημοσίευση των φωτογραφιών... στη Γαλλία, γιατί στη Σουηδία και τη Δανία μια χαρά κυκλοφόρησαν περιοδικά με πολυσέλιδο αφιέρωμα! Και ύστερα από το διπλό... εγκεφαλικό, φαίνεται πως έρχεται και τρίτο και μάλλον θα είναι και ισχυρότερο.

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph δημοσιεύει ότι υπάρχει DVD με 270 (!) φωτογραφίες που απεικονίζουν γυμνό το πριγκιπικό ζευγάρι. Από το dvd αυτό έχουν δημοσιευτεί μόνο οι 24 φωτογραφίες που δείχνουν την Κate topless αλλά υπάρχουν και άλλες που δείχνουν γυμνό και τον πρίγκιπα William!!! Ο εφιάλτης για τα Ανάκτορα είναι ότι οι φωτογραφίες είναι σκηνές από βίντεο (!), σύμφωνα με την Telegraph, ενώ ο κάτοχός του γυρίζει από εκδότη σε εκδότη προτείνοντας του να του το πουλήσει. Ωστόσο, είναι όλοι επιφυλακτικοί φοβούμενοι τις ποινικές ενέργειες στις οποίες θα προβούν τα Ανάκτορα σε τυχόν δημοσίευση ανάλογων φωτογραφιών, που θα εκθέσουν ανεπανόρθωτα το κύρος του μελλοντικού βασιλιά της Μ. Βρετανίας.

Επιπλέον, οι topless φωτογραφίες της συζύγου του πρίγκιπα, έγιναν ανάρπαστες, ενώ ενίσχυσαν ιδιαίτερα τα έσοδα της βιομηχανίας πορνό. Η ίδια η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κατατάσσεται αυτήν τη στιγμή στην τρίτη θέση ως το πιο δημοφιλές «porn babe» των τελευταίων εβδομάδων. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στην πέμπτη θέση ως προς την αναζήτηση στο διαδίκτυο για... μωρά, σύμφωνα με τα στοιχεία του freeones.co.uk, ενός site που διαθέτει δωρεάν φωτογραφίες κυρίως πορνοστάρ αλλά και γυμνών διάσημων ηθοποιών.

Το περασμένο σαββατοκύριακο, ένα δανέζικο περιοδικό δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες της όπου επιδεικνύει τα κάλλη της έμπροσθεν... Οι εκδότες του ήταν εκείνοι που ενημέρωσαν αρχικά ότι υπάρχουν σχεδόν 270 γυμνές φωτογραφίες του ζεύγους, ενώ πολλές εκθέτουν πλήρως τον πρίγκιπα!