GOSSIP

Το επεισοδιακό διαζύγιο του Μακρόπουλου και η εμπλοκή της...

Το επεισοδιακό διαζύγιο του Μακρόπουλου και η εμπλοκή της...

Τέλος στο επεισοδιακό διαζύγιο του Νίκου Μακρόπουλου φαίνεται να μπαίνει με την εκδίκαση των αγωγών διαζυγίου, που είχαν καταθέσει τόσο ο τραγουδιστής όσο και η πρώην σύζυγός του, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», η 46χρονη Χρύσα Καρτέρη κατηγορεί τον τραγουδιστή για εξωσυζυγική σχέση, ενώ εκείνος για παθολογική ζήλεια.

Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση και τι υποστηρίζει η πρώην σύζυγος

Τη σχέση του με την 22χρονη πρώην παίκτρια του X-Factor, Γιούλη Τάσσιου, παραδέχτηκε η πλευρά του Νίκου Μακρόπουλου, κάτι που μέχρι πρόσφατα διέψευδε.

Ο αδελφός και manager του τραγουδιστή, Λορέντζο, ήταν αυτός που αποκάλυψε στο δικαστήριο τη σχέση, ωστόσο επεσήμανε ότι αυτή ξεκίνησε ένα χρόνο μετά το χωρισμό του από τη σύζυγό του, όταν το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Συγγενικό πρόσωπο της Χρύσας Καρτέρη ωστόσο στη δική του κατάθεση ως μάρτυρας ανέφερε: «Ο παράνομος δεσμός του Νίκου Μακρόπουλου με τη Γιούλη Τάσσιου είχε ξεκινήσει όσο ήταν ακόμη με τη συζυγό του».

Στην αγωγή της η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή περιγράφει στην αγωγή της τον τρόπο με τον οποίο έμαθε για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στο γάμο τους: "Είχε πάει ο γιος μας να τον επισκεφτεί στη Θεσσαλονίκη. Όταν έφθασε στο σπίτι το παιδί, αντίκρισε μια νεαρή κοπέλα, λίγο μεγαλύτερη από εκείνον, που ο πατέρας του τον ενημέρωσε ότι μένει μαζί του και είναι η σχέση του"

Με «ζήλευε» υποστηρίζει ο τραγουδιστής

«Με ζήλευε παθολογικά» αναφέρει ο τραγουδιστής στη δική του αγωγή.

Μάλιστα αναφέρει ότι η πρώην γυναίκα του τον κατηγορούσε πώς διατηρούσε παράνομο δεσμό με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την εποχή που οι δυο τους εμφανίζονταν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο. «Είχαμε πρεμιέρα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και η ενάγουσα, σε έξαλλη κατάσταση, μου πέταξε έξω από το σπίτι μας, στις λάσπες του δρόμου, όλα μου τα ρούχα, ακόμα και εκείνα που προόριζα να χρησιμοποιήσω στο κέντρο όπου θα εμφανιζόμουν. Φαντασιώθηκε ότι ήταν πιθανό να διατηρώ σχέσεις με τη συνάδελφό μου».

Οι σχέσεις του ζευγαριού εξαρχής ήταν τεταμένες. Κανείς από τους δυο δεν παραβρέθηκε στη δίκη, καθώς εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους. Άλλωστε, κάθε τους συνάντηση, όπως περιγράφουν οι ίδιοι στις αγωγές τους, συνοδεύονταν τα τελευταία δύο χρόνια από άγρια επεισόδια και έντονους καβγάδες.

Το επόμενο ραντεβού τους για την έκδοση του διαζυγίου έχει ορισθεί για τον Νοέμβριο, οπότε και θα συζητηθεί η μηνιαία διατροφή ύψους 3.770 ευρώ που ζητάει η Χρύσα Καρτέρη από το Νίκο Μακρόπουλο.