GOSSIP

Δύσκολες στιγμές για τον ηθοποιό Τάσο Χαλκιά

Δύσκολες στιγμές για τον ηθοποιό Τάσο Χαλκιά

​Η κρίση έχει επηρεάσει πολύ και τον Τάσο Χαλκιά, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Star για το γεγονός ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του.

«Μέσα στον άνθρωπο κάποιες αποφάσεις ωριμάζουν κάποια στιγμή. Το 2008 λοιπόν όταν αποφάσισα να κάνω τη δραματική σχολή που είχα στο μυαλό μου, μάζεψα ότι είχα και δεν είχα και προσπάθησα να υλοποιήσω αυτή την κατάσταση. Η οικονομική συγκυρία όμως δεν ευνόησε με αποτέλεσμα να φτάσουμε σ' αυτή την κατάσταση που φτάσαμε», είπε ο ηθοποιός.

Αποκάλυψε επίσης ότι παρά τις υποσχέσεις του υπουργείου Πολιτισμού δεν κατάφερε να μπει σε κάποιο από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και τελικά η οικονομική κατάσταση είχε σαν αποτέλεσμα να του κάνουν έξωση από το κτίριο όπου στεγαζόταν η σχολή του και τελικά να κλείσει.

«Ήταν ένα όνειρο ζωής, ένα όραμα ζωής από τότε που τελείωσα τη δραματική σχολή. Περίμενα 40 ολόκληρα χρόνια για να κάνω τη δική μου σχολή, πιστεύοντας ότι έχω τον τρόπο να συμβάλω στην καλλιτεχνική εκπαίδευση και με την πείρα μου και με την παθολογική μου αγάπη γι' αυτή τη δουλειά», είπε.

«Νοίκιασα ένα κτίριο με πάρα πολύ ακριβό ενοίκιο και το έφτιαξα από την αρχή, ώστε σε κάθε όροφο να υπάρχει κι ένα μικρό θεατράκι. Αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Μου έκαναν έξωση από το κτίριο γιατί χρώσταγα πολλά ενοίκια και δεν μπορούσα να τα πληρώσω», είπε ο ηθοποιός που δεν έκρυψε ότι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Η καταστροφή μου η οικονομική συνάδει με πάρα πολλών άλλων ανθρώπων και δεν διεκδικώ πρωτεία καταστροφής, αλλά η ψυχική μου κατάσταση είναι πολύ χάλια, γιατί καταστράφηκε το όνειρο της ζωής μου. Δεν περίμενα ένα σχολειό καλλιτεχνικό να δεχθεί τόσο μεγάλη πολεμική», είπε.