GOSSIP

Ελληνίδα Bond girl: Με γοητεύουν πολύ τα νεκροταφεία

Ελληνίδα Bond girl: Με γοητεύουν πολύ τα νεκροταφεία

Άκρως ειλικρινής ήταν η Τόνια Σωτηροπούλου στην χθεσινή εμφάνισή της στο Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ειδικά όταν προσπάθησε να μιλήσει για τον πνευματισμό και την ψυχή, έκανε δηλώσεις που είναι δεδομένο ότι θα... συζητηθούν!

«Πιστεύω πολύ στον πνευματισμό. Δεν ακούω φωνές, δεν είμαι τρελή. Ούτε κόβει κανένα φάντασμα βόλτες το βράδυ σπίτι μου. Απλά νομίζω ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται το θέμα του θανάτου ή της ψυχής όπως αυτός προτιμάει. Π.χ. ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης είναι ο Τζεφ Μπάκλει (σ.σ. Αμερικάνος τραγουδιστής και κιθαρίστας) που πέθανε το 1997. Για κάποιο λόγο, που είναι αρκετά προσωπικός, όταν χρειάζομαι δύναμη ή έμπνευση εγώ τον επικαλούμαι. Όχι με κεριά και τέτοια. Μόνη μου. Και νομίζω πως έρχεται. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ». Αυτό δήλωσε η Τόνια Σωτηροπούλου στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Προσθέτοντας -σε σχετική χιουμοριστική ερώτηση του παρουσιαστή- πως δεν είναι νεκρόφιλη, απλά της αρέσει να κάνει βόλτες στα νεκροταφεία.

«Με γοητεύουν. Το αγαπημένο μου είναι το νεκροταφείο της Mont Martin στο Παρίσι. Κυρίως γιατί εκεί βρίσκεται ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από θεατρικό έργο, η κυρία με τις Καμέλιες, και ο Αλέξανδρος Δούμας».