Αυτή είναι η σύζυγος που πλήγωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος

Αυτή είναι η σύζυγος που πλήγωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο συγγραφέας έχει μετανιώσει για την ατυχή δήλωση που έκανε πριν από λίγες ημέρες...

Σκιά του εαυτού του είναι τις τελευταίες ημέρες ο Πέτρος Τατσόπουλος, μετά το σάλο που προκάλεσε η περίφημη δήλωσή του.

Αγνώριστος, κατηφής και καταπτοημένος, ο άνθρωπος που ισχυρίστηκε ότι έχει «πηδήξει τη μισή Αθήνα», φαίνεται πλέον να πασχίζει να επανέλθει στην παλιά του «φόρμα», καθώς η «χοντράδα» φαίνεται πως του έχει στοιχίσει, τόσο στην πολιτική όσο και στην προσωπική του ζωή.

Οι επιπτώσεις στο πολιτικό σκέλος είναι γνωστές, όμως και στη σχέση με τη σύζυγό του, οι δηλώσεις του «εραστή» δείχνουν να έχουν κάνει ζημιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», όποιος είδε τον Πέτρο Τατσόπουλο και τη σύζυγό του Ελένη Νικολαΐδου στο αεροδρόμιο, πριν από λίγες ημέρες, κατάλαβε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει... δρόμο να καλύψει για να ξανακερδίσει το σεβασμό. Η γλώσσα του σώματος της όμορφης δικηγόρου πρόδιδε την πραγματική αναστάτωσή της, αλλά και την προσβολή που κάθε γυναίκα στη θέση της θα ένιωθε.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2000, ενώ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2004. Έχουν μαζί μία κόρη 4 ετών. Η Νικολαΐδου είναι άτομο χαμηλών τόνων και σύμφωνα με τον ίδιο τον συγγραφέα, «η Ελένη είναι ο λόγος που έπαψα να είμαι άστατος». Από τότε που τη γνώρισε έχει αφήσει πίσω του τις μπαρότσαρκες και τη συνεχή αναζήτηση ερωτικών περιπετειών. Η γυναίκα του πάντως, δεν τον είχε συμπαθήσει όταν τον γνώρισε γιατί θεωρούσε «χονδροειδή» τα πειράγματά του.

Τελικά όμως, ο συγγραφέας την κέρδισε...

PHOTO GALLERY