Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη!

Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με την δίδυμη αδερφή της, που δεν μοιάζουν και τόσο, φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά η Μαίρη Συνατσάκη...

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως οι γονείς της δεν της επέτρεπαν να φορά τα ίδια ρούχα με την αδερφή της...

Παρουσιάστρια η Μαίρη, υπάλληλος σε τράπεζα η Αλίκη...

«Με την αδερφή μου απαγορευόταν να φοράμε τα ίδια ρούχα! Έγιναν γονείς στα 26 τους και μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξεραν ότι περίμεναν δίδυμα. Το έμαθαν επτά ημέρες πριν γεννηθούμε. Η μαμά είχε τεράστια κοιλιά, ενώ πριν από 28 χρόνια δεν ήταν εξελιγμένα τα υπερηχογραφήματα. Την πείραζαν λέγοντάς της: "θα μου κρατήσεις και μένα ένα κανελί με βούλες;"», λέει η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Hello».

«Όταν δω την Αλίκη να κλαίει, κλαίω κι εγώ, ακόμη κι αν δεν ξέρω τι της συμβαίνει. Μέχρι και στο τηλέφωνο, στο πρώτο κόμπιασμα που θα ακούσω από εκείνη, θα με πιάσουν τα κλάματα», αναφέρει η Μαίρη, ενώ η Αλίκη αποκαλύπτει πως αμφότερες έκλαψαν με μαύρο δάκρυ όταν πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Το διαζύγιο των γονιών τους, το αντιμετώπισαν διαφορετικά οι δίδυμες Συνατσάκη: «στην αρχή, το πήρα πιο ψύχραιμα από ό, τι θα ήταν υγιές. Το εκλογίκευσα. Είχα μια μικρή καθυστέρηση στην αντίδρασή μου. Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια για να νιώσω περίεργα και στενάχωρα. Η Αλίκη είχε πιο άμεση αντίδραση», εξομολογείται η Μαίρη και η Αλίκη επισημαίνει πως το ότι ήταν 18 ετών τότε, ίσως τις προφύλαξε από παιδικά τραύματα.

PHOTO GALLERY