GOSSIP

Ηλίας Ψινάκης: Τι ετοιμάζει με Βαλεντίνο και Μαντόνα;

Ηλίας Ψινάκης: Τι ετοιμάζει με Βαλεντίνο και Μαντόνα;

Στο Γκστάαντ της Ελβετίας βρέθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αρκετοί VIP, όπως ο Βαλεντίνο, η Μαντόνα και ο... Ηλίας Ψινάκης!

Ο πρώην μάνατζερ δεν έκανε τυχαία, όπως φαίνεται, το... μπότοξ, που ο ίδιος είχε αποκαλύψει προ ολίγου καιρού.

Ανάμεσα στους διάσημους που κατέφθαναν από κάθε γωνιά του πλανήτη ήταν η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, συνοδευόμενη από το νέο της αμόρε ονόματι Ιμπραήμ και την κόρη της Λούρδη, καθώς και η φετινή υποψήφια για Οσκαρ Αν Χάθαγουεϊ αγκαζέ με τον σύζυγό της.

Ο λόγος που οι διάσημοι συνωστίστηκαν στην πόλη Γκστάαντ στις Ελβετικές Αλπεις ήταν το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς που διοργάνωσε ο μετρ της υψηλής ραπτικής Βαλεντίνο.

Η πρώτη τους επίσκεψη ήταν στις πίστες του χιονοδρομικού, όπου οι παπαράτσι απαθανάτισαν τη Μαντόνα να πέφτει κατά τη διάρκεια των σλάλομ. Η αεικίνητη σταρ δεν έδειξε να πτοείται, ούτε να χαλάει η χριστουγεννιάτικη διάθεσή της. Ηταν ιδιαιτέρως χαλαρή και δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις. Αλλά η φρεσκοπαντρεμένη (με Βαλεντίνο νυφικό) Αν Χάθαγουεϊ ήταν αυτή που καταγοήτευσε την ομήγυρη.

Στους μοναδικούς χώρους του σαλέ, που αποπνέουν την προσωπικότητα και την αισθητική του 80χρονου πλέον Βαλεντίνο, βρέθηκαν περίπου πενήντα άτομα. Σελέμπριτι, εφοπλιστές, επιχειρηματίες και γαλαζοαίματοι έγιναν «ένα» και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το προσωπικό του σαλέ φρόντιζε να υπάρχει πάντα διαθέσιμο χαβιάρι και η σαμπάνια να ρέει άφθονη.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα το «Έθνος της Κυριακής», ο Ηλίας απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Μάλιστα δεν διστάζει να ανέβει και στην καρέκλα προκειμένου να φωτογραφήσει την παρέα του...