Μητέρα Ρέμου: «Δεν μισώ τη Μακρυπούλια!»

«Αγαπώ τη Ζέτα και χάρηκα πολύ για τη σχέση της με τον Χατζηγιάννη»...

«Αγαπώ τη Ζέτα και χάρηκα πολύ για τη σχέση της με τον Χατζηγιάννη», δήλωσε αποκλειστικά στο newsbomb.gr η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, Ελένη Πασχαλίδου η οποία μιλά σπανίως για τον γιο της και πολύ περισσότερο για τις σχέσεις του.

«Ασχέτως με το πώς κατέληξε η σχέση της με το γιο μου, αυτό που έχω να πω είναι πως το κάθε παιδί πρέπει να βρει το δρόμο του. Δεν έκανε τίποτα κακό το κοριτσάκι για να έχω μίσος μέσα μου», μας είπε η κ. Πασχαλίδου, η οποία αναφέρθηκε και στην Υβόννη Μπόσνιακ.

Την έχετε γνωρίσει; Την συμπαθείτε;

«Δεν την γνώρισα ακόμη και δεν ξέρω αν την συμπαθώ. Πάντως, τα παιδιά πρέπει να τα αφήνουμε μόνα τους. Τώρα τι γίνεται, το ξέρουν μόνο οι δυο τους και κανένας άλλος. Ο Αντώνης δεν μου έχει εκφράσει καμία πρόθεση να επισημοποιήσει τη σχέση, αν και δεν μιλάω πολύ γι΄ αυτά τα πράγματα μαζί του. Η μάνα δεν πρέπει να μιλάει. Μπορεί να κρίνει και να κάνει ό,τι θέλει μόνος του. Δεν είναι καλό να ανακατεύονται οι γονείς. Μακριά κι αγαπημένοι, που λένε».

Πάντως, ο Αντώνης δείχνει να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα.

«Είναι καλά από όσο μπορώ να ξέρω, γιατί εγώ είμαι στον Λαγκαδά και εκείνος στην Αθήνα. Εγώ αυτό μόνο θέλω να μαθαίνω για το παιδί μου, ότι είναι καλά και να τον καμαρώνω. Υγεία να υπάρχει και όλες οι δυσκολίες ξεπερνιούνται. Κι εμείς περάσαμε πολλά, αλλά τώρα, δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά. Δεν έχω παράπονα ούτε από τον Αντώνη, ούτε από το κορίτσι μου. Έγιναν καλά παιδιά».

Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου μίλησε για πρώτη φορά και για τον πατέρα των παιδιών της. «Ο πρώην σύζυγός μου ζει και βασιλεύει. Είμαστε όπως όλα τα χωρισμένα ζευγάρια, αλλά με τα παιδιά έχει επαφές».

Ράνια Καρατζαφέρη